avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

So lock up your daughter
Lock up your wife
Lock up your back door
And run for your life
The man is back in town
So don't you mess me 'round

'Cause I'm T.N.T. I'm dynamite,
T.N.T. and I'll win the fight

...
Domnule x eu fac ce fac si iese ca mine in instanta in majoritatea covarsitoare a cazurilor in care inainte de primul termen nici instanta nu isi da seama ca imi va da dreptate...

PS: Mulțumesc celor care mi-au relevat perla...
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
andreigrigoriu, moderator

Cati oameni pot fi angajati la o asociatie a crescatorilor de animale si sub ce forma se pot angaja?
Ce documente contabile trebuie intocmite la aceasta asociatie daca se dau chitante si facturi la diferite produse?
trebuie contabila?trebuie facut bilant?vector fiscal?
Aplauda
respondere:

Subiectul deschis de dvs nu are tangenta cu sectiunea unde ati inteles sa postati topicul
Daca este asociatie,pe cale de consecinta detine personalitate juridica care detine obligatia sa tina evidenta activitatii si operatiilor efectuate ,pe cale de consecinta este necesara existenta de personal specializat care sa tina evidenta contabila
Normele in vigoare nu precizeaza numarul minim/maxim de angajati din cadrul unei entitati juridice
Aplauda

mie mi se pare ca nu ati auzit!

Aplauda!

cred ca este corect!
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
La asa intrebare:
Subiect: furt din masina

buna ziua am si eu o intrebare acuma cateva zile am extras dintro masina lasat cu cheile in contact un portofelu si telefonu si am fost surprins de o camera de supravegheat e prima abatere am 19 ani ,bunurile leam acordat inapoi doamnei doamna sea retras plangerea penala dar am auzit ca ma cautat politia.ce risc sa patesc.va multmesc astept un raspuns

Asa raspuns:
Exista posibilitatea sa fiti acuzat de savarsirea infractiunii de furt

"Pe cale de consecinta" trebuie sa dea in bobi daca este infractiune. #-o
În continuarea ciclului Întrebarea săptămânii merge la....săptămâna de față avem plăcerea să desemnăm câștigătorul:

Subiect: Ma predau sau mai astept putin?
Eu nu vreau sa vorbesc cu el, ce sa-i spun "domne, toata lumea stie ca furi pacienti, lasa-ma in pace si nu ma mai fura"?

S-ar potrivi de-un "blestem" de-alde Miron Radu Paraschivescu.

Când ti-o fi lumea mai draga,
sa-ti pice dreapta beteaga
si s-ajungi, la cap de pod,
cersetor, slut si narod.

U-hu-hu :fight:

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)