avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
O alta capodopera din seria "betia de cuvinte";)

Sa intamplat in urma cu apx 2 sapt conduceam de la punctu A spre puctu B . la semnalu agentului nu am oprit. pol sa luat dupa mn si dupa apx un km am oprit si am fugit. dupa circa 30 m distanta de la masina au ajuns si ei mau somat dupa care mam oprit. si au vrut sa ma testeze cu etilotestu. am refuzat sa suflu deoarece ma deplasam pe jos . mau lovit mi-au pus catuse si mau dus la sange. mi-sa recoltat o singura proba pe a doua am refuzato .dupa care mau dus la sectie unde am specificat verbal ca nu am condus eu. ei au scris ce au vrut eu nu am semnat nimic nici nu leam prezentat nici un act. acu recent am fost instintat ca mi-se suspenda permisul pe o periuada de 30 de zile pt nerespectarea semnalul agentului de circulatie. conform art.100 aliniatu 3 litera F. mentionez faptu ca am facut o contestatie la judecatorie. va rog dati-m un raspuns care ar fi consecintele si caile de sacpare . VA MULTUMESC ANTICIPAT

Castiga premiul pentru cele mai betive cuvinte:mi-se,mi-sa :stunned:
iar premiul pentru cea mai betiva expresie:mau dus la sange :confused:
si nu in ultimul rand,premiul pentru cea mai alcoolista logica:am refuzat sa suflu deoarece ma deplasam pe jos :happy:

Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2012
ContSters258804, utilizator
a scris: am o problema, si doresc sa o rezolv

"Buna, pe scurt de 3 ani de zile , am un vecin deasupra mea facandu-si o bae,"

Raspunsul primit:

"Aveti noroc. Daca de 3 ani si-a facut "o bae" ce va faceati daca-si facea baie in fiecare zi!?"

#-o :O
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2012
gmancila, utilizator
Doresc sa mentionez ca nu vreau sa o redresez pentru ca nu mai vreau sa lucrez cu oameni
:))
Incercati cu alte vietuitoare din regnul animal, poate acestea au auzit de Codul fiscal si cel penal.

Profitul care a fost l-am celtuit pe ce apa nu curge

Sa inteleg ca profitul a fost reinvestit intr-un lac:O?
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

S-a ratacit prin Bucuresti dar uite ce a ajuns la avocatnet si arunca acesta intrebare pentru ce trecea pe aici dar nu ajungese la destinatia finala si de ce nu aici ce toate lume raspunde repede:

Subiect: Rog informatie transport in comun Bucuresti
Buna seara,
Cu ce mijloace de transport as putea sa ajung din Gara de Nord Bucuresti la ANRP Calea Floreasca nr.202?Care este statia de coborare din mijloacele de transport in comun?
Va multumesc!

Evident Gabrielle Monique a raspuns cu promptitudine si fara advertizare nici banerizare. Ce dragutza! Trebuia sa spui in raspunsul dat "potrivit cod civil..."
alvarolipo a scris:

Evident Gabrielle Monique a raspuns cu promptitudine si fara advertizare nici banerizare. Ce dragutza! Trebuia sa spui in raspunsul dat "potrivit cod civil..."

Alvaro, multumesc mult :hugall:!
Am uitat sa-i spun pe care parte e coborarea ;).

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)