avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Ipocritele repartitoare:whistle::bully:

Nu se accepta sistem duplicitar,respectiv existenta de apartamente cu repartitoare de cost si altele fara repartitoare de cost

Vreau sa-mi dai dragostea-napoi
Vreau sa uit tot ce-a fost intre noi
M-ai mintit si nu te pot ierta,
Ooo daaa! Mi-ai frant inima
Ooo daaa! E doar vina ta (a repartitorului).

(versuri de la un cantec.... nu stiu care)
:sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
elga50, moderator
Montarea repartitoarelor de cost se poate realiza prin votul manifestat de 80% dintre proprietari
Procedura inversa de renuntare la repartitoarele de cost este mai dificila, necesita votul celor 80% si suplimentar respectarea clauzelor asumate cu prestatrul de servicii sau eventual se poate solicita la incheuerea teremenului contractual negociat

Offfffff viata mea!!#-o
Nu exista institutia "gratierii" in cazul creditelor bancare acordate persoanelor fizice

Cerem guvernului sa infiinteze "Ministerul Gratierii", iar "ministresa" sa fie o persoana inocenta ( A declara (pe cineva) nevinovat, a-l prezenta ca neștiutor; a dezvinovăți, a justifica. [ link extern ] )
Ati observat ca atunci cand se scrie despre "stopajul la sursa" toata lumea e disperata si scrie cu majuscule?! Oare care sa fie cauza?! Stopajul in nici un caz...

STOPAJ LA SURSA !
BUNA ZIUA,

DORESC SA INTREB DACA STOPAJ LA SURSA INSEAMNA DOAR SUMELE DATORATE PRIN DEPUNEREA DECLARATIILOR SAU SI PENALITATILE AFERENTE ACUMULATE ULTERIOR !? SE STIE CA DE MULTE ORI DOBANZILE SI PENALITATILE SUNT MAI MARI DECAT DATORIA IN SINE !
AM AJUNS IN SITUATIA ASTA SI SUNT HARTUIT DE CATRE ANAF, PROLIFEREAZA AMENINTARI CU PUSCARIA SI ASA MAI DEPARTE.
VA ROG SA MA LAMURITI .

VA MULTUMESC
Non, rien de rien, non je ne regrette rien.
C’est payé, balayé, oublié, je me fous de passé

am fost tentata si am furat ngisteproduse in val de200de euro!am realizat gravitatea faptei dupa ce m au prins!

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)