avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
r.gabi a scris:

1.Cu nonsalanta si cu sinceritatea caracteristica "marele "avocat,"client permanent" al acestui topic.ne arata ca nu a citit legea

Nu am studiat acest aspect deoarece e mai bine sa studiez problema dupa ce ma plateste clientul pentru un studiu aprofundat...

N.B.
Observam cu aceiasi ocazie,aparitia onorariului"pentru un studiu aprofundat"

2.Acelasi...raspunde unui user despre cum se muta un dosar penal din Ialomita in Bucuresti...

Raspunsul "maestrului" este urmatorul:

Nu.
'
Ultima modificare: Vineri, 24 Decembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Daca vrei, poti! :giggle:

Sunt insarcinata cu data nasterii...

Ultima modificare: Duminică, 26 Decembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic
1.Din perlele "marelui" avocat din Bucuresti,clientul permanent al acestui topic:

Intrebat de un user,daca poate circula in strainatate doar cu dovada de circulatie,daca face o cerere in acest sens catre politie neposedand pemisul de conducere,fiind suspendat,dl avocat raspunde cu nonsalanta:

Puteti incerca sa faceti cererea.
Sa ne spuneti si noua ce raspuns ati primit.
O noua interpretare a art 213 Cod pen.
Subiect: poate fii femeia responsabila ca nu sa protejat in tinpul unui act sexual in urma caruia a ramas insarcinata
...
Precizez ca doamna fiind si cadru medical, cunoscand mult mai mult decat barbatul, in primul rand pe sine si in al doilea rand fenomenul organismului ei
...
INTREBARE: O POATE CHEMA BARBATUL IN INSTANTA PTR. ABUZ DE INCREDERE.

1. Obiectul juridic special al infractiunii este protejarea relatiilor sociale a caror formare si dezvoltare sunt strans legate de increderea de nezdruncinat pe care barbatii fara cunostinte medicale le au in domnisoarele si doamnele asistente/cadre medicale care promit ca nu vor ramane gravide.
2. Obiectul material al infractiunii. Zau asa ... ce credeati ca voi scrie? Infractiunea nu are obiect material. Punct. Chestiile acelea la care banuiesc ca v-ati gandit voi sunt mijloacele prin care se savarseste infractiunea.
3. Subiectii infractiunii. Subiectul activ este calificat si poate fi numai o femeie suficient de tanara si de ... ei .... De altfel, stim din Biblie ce a patit si bietul Samson. Subiectul pasiv principal este un barbat pacalit cu promisiunea ca va fi subiect activ. Subiectul pasiv secundar este statul care va plati alocatia. Participatia penala, desi este posibila in toate formele, iar problema merita toata atentia... nu insist ...
4. Elementul material al laturii obiective se realizeaza printr-o actiune ... numai prin actiune ... iar urmarea imediata este stare de pericol in care este pusa independenta si siguranta financiara a barbatului.
5. Raportul de cauzalitate ... este inutil. E de notorietate ca "El" vrea altceva decat "Ea".
6. Latura subiectiva. "Ea" savarseste fapta cu intentia directa calificata de scopul josnic al pacalirii lui (asa va afla si el ca testosteronul nu este hormonul care-i face pe oameni geniali si nici nu tine loc de creier).
7. Tentativa desi este foarte frecventa nu se pedepseste iar actele preparatorii de genul falsitatii: "Credeam ca ai cumparat tu ... dar ... nu cred ca va fi o problema daca o facem fara" nu sunt incriminate.

Vrabia malai viseaza

Pe de alta parte insa, trebuiesc avute in vedere si drepturile unui barbat. Am sa dau o speta, care nu este absurda, cazuri au fost:
Femeia violeaza un adolescent, barbat e.t.c. prin forta, drog, e.t.c.,

wow! cool! #-o

Radio Erevan raspunde ascultatorilor

Nu exista abuz de incredere , nici vorba.Nu se justifica o asemenea concluzie.Cel mult, ipotetic vorbind, ar fi o inselaciune.Femeia l-a asigurat pe partener ca nu poate ramane insarcinata, insa a mintit.

:O
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
1.Celebrul Houdini,aflat "sub acoperire",are nevoie nevoie ajutor !

Subiect: am nevoie de ajutor

am fost gasit in interiorul unui tir parcat in stare de inconstientza si sunt acuzat de catre proprietar de distrugere. in declaratia de la politie am spus ca sunt nevinovat de spargerea unui geam . am sesizat multe neregularitati ca locul faptei nu exista nici un obiect in masina iar resturile de geam erau in afara autovehiculului..asta pe seama incopeteni organelor de politie. .
vreau sa stiu ce pot face in acest caz pt nu a mi se intocmi dosar penal
va rog ajutati-ma urgent cu sfaturi

Nu i se va intocmi dosar penal,va fi trecut in "Cartea recordurilor"

Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)