avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
1.Se poate rade...se poate plange
Toate vin de la acelasi,vesnic acelasi personaj

Pana in prezent consideratiile mele teoretice au fost insusite de instante si au ajuns jurisprudenta si chiar daca organul de urmarire nu stia la acel moment a inteles.

Daca se va intampla vreodata astfel,justitia nu isi va mai avea rostul.
Mania grandorii este o "infractiune continuata" ?
Un utilizator intreaba:
buna ziua ,mama mea este plecata in Spania si luna aceasta se expira cartea de identitate,intrebarea mea este :as putea eu ca fiica si cu o procura din partea mamei sa ii reanoiesc cartea de identitate?

O dna. avocat raspunde:

cred ca da, intrebati la politie mai bine la evidenta populatiei.

O alta dna.avocat, mai pregatita ;)

se poate daca va da procura.

Si un domn av.oripilat. :O

Adica sa se pozeze pentru mama?????????
ca fiica si cu o procura din partea mamei sa ii reanoiesc cartea de identitate?
Eu inteleg de aici ca titularul CI este mama(plecata in Spania)
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2011
ContSters179589, utilizator
1.Se spune ca unii oameni de la o anumita varsta,redevin copii
Din nefericire pentru vesnicul nostru "client" se pare ca acest lucru se petrece mult mai devreme

Puteti solicita si urgentarea cercetarii dar nu cred ca este indicat sa procedati personal, fara avocat, in acest mod.
Daca ati avea avocat angajat acesta ar putea grabi lucrurile daca stie cum sa o faca si fara sa se supere organul de cercetare penala.
Poate exista si posibilitatea sa se supere procurorul
...

Ma gandeam la ceva de genul:
Gigele,sa nu o suparam pe d-na educatoare pentru ca ne pune la colt
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
Minunile mileniului trei…

in data de 3 aprilie 2008 am intrat in prenatal ,,, in data de 3 aprilie 2010 acesta a fost sistat legal comform legilor in vigoare
vreau sa stiu daca indeplinesc cerintele de a intra din nou in prenatal deoarece sotia este casnica

Ce poate naste o sotie?! Surpriza…

sotia mea a nascut in dec.2009 un bebe
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
trope_doi, utilizator
1.Un avocat "luptator",un "democrat" al barei...
"Si clopoteii linca,linca... !"

Este o falsa impresie daca credeti ca imbratisez DICOT.
Probabil datorita faptului ca ma lupt mai tare decat alti colegi ( mult mai tare,as zice) nu sunt suparat pe ei.Dar...reciproca nu cred ca este valabila in totalitate...In cazurile mele nu am vazut sa se intample ceva fara probe iar daca observ ca se respecta legea nu pot sa sustin ca nu se respecta doar ca sa fiu in asentimentul cuiva.

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)