avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
1.Cand mintea o ia la...fuga si chitantele pot sa faca la fel

Subiect: chitanta falsa

am marsaluit niste chitante. ce mi se poate intampla daca iese la iveala?

Sunt tot eu: VANGHELIE! Pe persoana fizica:tomato:

In anul 2009 am cumparat in lizing un autoturism si bani pentru avans i- am depus eu ca administrator PFA in contul firmei urmand ca pe parcurs sa-mi retin bani din incasari.O doamna de la fisc ma tot amenita ca nu aveam voie ca trebuia sa fac un act notarial ,are dreptate sau doreste o mica mare atentie ???
MULTUMESC anticipat ,daca mai trebuie lamuriri le livrez cu prptitudine.

Jur că dau ture gratis! Doar sunt în tura mea...ce nu înţelegeţi?!

politisti nu au putut proba si dovedi faptul ca am obtinut sau as fi putut obtine un profit din aceasta activitate,singurul lor argument find ca am avut doua persoane in masina si ca am fost filmat cind ma plimbam prin parcare,fapte care eu nu cred ca sunt ilegale nu cred ca este vreo lege care sa mi interzica sa dau ture de oras sau sa iau pe cineva in masina.in locul respectiv opresc zilnic zeci de masini care iau oameni la ocazie
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
ContSters167247, utilizator
Neste poze. Stop. Si un jmeker. Stop. Cam fricos. Stop.

Subiect: Publicarea unor poze
Daca am publicat neste poze, de la o petrecere. In care erau neste persoane publice. Ce pot pati?
Categoria Ar fi de ras daca nu ar fi plans

Subiect (halucinant) Probleme grave si periculoase in familie
Un lucru foarte amuzant este ca sotia mea vine cu concluziile singura.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
ContSters126200, utilizator
Titlul zilei:
aerele conditionate ale vecinului

Vorba unuia…
Insasi apararile mele sunt impartiale chiar daca speculative pe orice amanunt. Acesta este aspectul care da forta sustinerilor in instanta...impartialitatea...

Din pacate prea putini avocati au abilitati tehnice sa faca probleme si sa isi faca treaba fara sa se planga

Discriminare:
Sunt de parere ca doar femeile au dreptul sa se planga iar barbatii sa lupte

Dumnezeu si probele in procesul de divort…
Poate ca daca v-ati angaja avocat si i-ar explica cat de incurcate sunt caile Domnului in astfel de cazuri ar lasa-o balta cu administrarea de probe.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
trope_doi, utilizator

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)