avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
1.Dupa o pauza de cat de cata normalitate(oare ?),revenim cu o perla din gandirea juridica a "dansatorului la bara justitiei":

Spun doar ca nu ar fi imposibil.
Fiind pe cale de disparitie aceste infractiuni cu Daciile...ar exista si aceasta posibilitate a amenzii administrative.La minori se aplicau astfel de sanctiuni mai demult...

1.Cum pot ajunge martor,in "viziunea maestrului dansator la bara justitiei"
sau
Ce pot face un avocat si un procuror nervos

Da, dar se pare ca nu va recunoaste acuzatia...si sunt sanse foarte mari sa ajunga la o pedeapsa privativa cu executare.
Daca recunoaste fapta ar ajunge martor...daca o face repede.Trebuie sa se ocupe avocatul ei de aceste probleme.Procuroarea nervoasa vrea sa il dovedeasca pe cel pus sub inculpare...:slap:
Nu trebuie uitat acest lucru...:tomato:

crisalida_77 a propus acest ... acest... acest barbat la titlul de Taticul anului:

Subiect: Dupa Divort , Fetita a ramas pe Nume meu

Taticul anului, necajit ca n-a scapat de una din cele 2 femei din viata lui: Dupa divort , fetita imi poarta numele ... vreau sa stiu daca ma afecteaza pe mine in viitor si daca sant unele probleme care poate sa apara pe viitor ?
Daca as avea o proprietate sau o suma mare de banii pe numele meu , ar trebui ca fata mea sa depinda de ei ? sau asta nu are nici o legatura doar atat ca e pe numele meu ... ?

Utilizatoare (mult prea) politicoasa si foarte explicita: Da domnule draga, are drept de mostenire, fie ca isi schimba numele,culoarea parului,tara de resedinta sau chiar sexul...

Taticul anului (inca sperand ca poate scapa): si daca dupa ce se marita ?si normal ca isi schimba numele , atunci mai are un drept dupa moartea mea?

Un alt utilizator, mai sensibil la problema (stie el ceva, ceva) pune capac discutiei: Ca sa scapi de toate aceste obligati,pensie alimentare etc etc....mai bine dai o semnatura la notar ca nu mai vrei ca copilul sa fie pe numele tau si sa poarte numele sotie,si in caz de sotia se recasatoreste poate fiitorul sot sa o adopte si sa o treaca pe numele tau...

Va log, daca tot imi stelgeti mesajele, spuneti-mi pentlu ce...
User necajit: ...si mie mi-au fost sterse mesaje de catre modelatori fara sa primesc vreo explicatie.......

Nu dau cu piatra, ca si eu i-am ‘’facut’’ pe moderatori, mediatori :">

Cei ce vor încerca să găsească vreo noimă în această povestire vor fi urmăriţi; cei ce caută să-i descopere un tâlc moralizator vor fi surghiuniţi; cei care se trudesc să-i afle intriga vor fi executaţi. Mark Twain

User suparat pe elevi, studenti, profesori, sistem, factori politici etc.: tot Einstein spunea... daca Universul poate fi cuantificat ... PROSTIA IN VECI!!! ... in cazul nostru ... si nu numai daca inteligenta ar fi pe toate gardurile in Ro. am ajunge pe alta planeta!!! cum nici una dintre cele doua paradigme nu a fost rezolvata... eu zic ca sa mai asteptam a se schimba atat resursa umana cat si sistemul per ansamblu.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
ContSters126200, utilizator
Doamnelor, daca sunteti pudice sa nu recunoasteti asta fata de stripperi la petrecerea de 8 Martie!

Subiect: Agresiune, cateva intrebari.
Salutare, am patit-o anul trecut in luna octombrie la o petrecere intr-un loc public. Ma pregateam de plecare impreuna cu prietenul meu(stateam in zona barului), cand apare un tip la bustul gol. Ne uitam insistent la el, tipul vine la noi ne intreaba daca avem vreo problema, prietenul meu zice ca nu, eu zic ca da. Primesc un pumn in figura( tot ce-mi mai aduc aminte); ma aleg cu o fractura infundata a osului fruntii, spitalizare de 30 si ceva de zile, operatie.
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
ContSters126200, utilizator
Il vreau, e aparte... :blush2:
(...) eu ca pirit as vreu un expert consilier aparte.asi vreu sa stiu daca pot sa angagezi expertul care a facut prima expertiza ca expert consilier aparte.

Conflict de competenta :D
instanta poate binecuvanta contraexpertiza ?

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)