avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Subiect: se mai poate casatorii un italian daca e divortat?
e in divort cu sotia cu care are 3 copii minori.poate sa se recasatoreasca?am inteles k italienii se pot casatorii doar o singura data.

:)) italienii...infidelii
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
ContSters178374, utilizator
italienii se casatoresc numai o singura data pentru ca dupa divort rudele fostei sotii se ocupa de absolut tot :weg: adica ... inclusiv de inmormantare

Daca aflati cumva in instanta ca ati murit trebuie neaparat sa faceti recurs. Parerea mea! :O

User mirat: Am avut neplacuta surpriza sa fiu declarat decedat in instanta.
Consultant: totul este posibil. prezentati-va in instanta ca sa aratati intantei contrariul.
Acelasi user: Nu exista la dosar probe care sa sustina decesul meu.

B-) Dar daca ar fi fost?

Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
O noua forma de invatamant:

Subiect: Elev din invatamantul superior - Exmatriculat

[Buna ziua.Astazi primul telefon care m`a trezit a fost cel de la un coleg, care m`a anuntat cu dezamagire ca am fost exmatriculat, vocea lui fiind imediat urmata de cea a unei femei plina de implinire : "Da, ai auzit bine! " . Era doamna diriginta,

...
Pe caz de boala:

Eu intr-adevar am stat acasa din motive de boala, dar ca orice elev am mai si chiulit, dar mereu am recunoscut si am preferat sa stau acasa decat sa ma deplasez pana la liceu si sa stau pe holuri, astfel putand fi vazut de profesori.

In continuare...sa moara si capra vecinului si sa jucam spanzuratoarea

Un coleg a batut alte doua colege, 20% din liceu sunt etnobotanisti, altii fac daune liceului, altii injura profesorii si folosesc expresii vulgare gen (citez) : "Iesi fa in **** ca iti rup ochelarii* etc. si scapa basma-curata, iar eu care mi sa zis clar ca eu nu am nici o problema, in afara de absente, am fost dat afara.

Acelasi elev din invatamatul superior se impune

am fost acuzat de consum de sunbstante etnobotanice, dar dupa o mica impunere din partea mea mi s`a zis ca "nu exista, nu ai fost tu acuzat vreodata de asa ceva" .

La sfarsit ne multumeste anticipat.

Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
ContSters178374, utilizator
Astea nu-s de ras, ci de un mare, mare plans!
Kitt (stiti, masina aceea vorbitoare serialul Knight Rider cu David Hasselhoff) s-a imbogatit dar n-ar vrea sa plateasca prea mult impozit pe locuinte:

Subiect: impozit suplimentar pe cladiri, cum scap de el?
Am pe numele meu doua apartamente si un garaj, in afara celui in care locuiesc.

Subiect: examen admitere barou
buna! am si yo o intrebare: stie cineva unde as putea sa gasesc subiectele pt admiterea in barou rezolvate?

Iar yo am teama ca le va gasi pe undeva, totusi...

Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2011
ContSters196669, utilizator

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)