Apartamentul parintilor mei a fost trecut pe numele meu cu ani in urma.As vrea sa stiu daca in cazul decesului meu sotul meu are drepturi asupra acestui apartament, in timpul casatoriei stiu ca nu poate avea nici un drept.Cum ii pot trece din nou pe parintii mei ca proprietari , daca acest lucru se poate face dupa casatorie oricind sau numai dupa un numar de ani
Cartificatul de casatorie nu este obtinut la Ambasada Romaniei ci la Starea Civila din Anglia , nu stiu care e legea britanica cu privire la proprietatile dinafara UK..daca sotul meu face o declaratie la notar britanic ca nu are nici o pretentie asupra apartamentului este deajuns ?
in situatia divortului nu are nici o relevanta aceasta declaratie
in situatia decesului o astfel de declaratie este nula absolut, nu se poate renunta la o mostenire care nu a fost deschisa.
Mostenire dupa divort
xjxf
Buna,sotul meu a mostenit printr-o donatie ,un apartament ,inainte de casatoria noastra.La un eventual divort cum se va imparti bunul?mentionez ca inca nu avem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua
Georgiana_gjg
Părinții mei vor sa imi vândă în acte apartamentul lor dar eu peste 5 luni ma căsătoresc și soțul are 2 copii din prima casatorie.Copii vor avea ... (vezi toată discuția)