Am si eu o dilema cu privire la activitatile declarate la un punct de lucru pe langa activitatea de baza. Daca eu am activitate de bata productia este necesar sa declar si cod CAEN specific activitatilor de depozitare si manipulare avand in vedere ca acest proces implica si un depozit de materii prime si respectiv de produse finite? Eu sunt de parere ca trebuie declarat si acest cod CAEN fiind vorba de o activitate conexa activitatii principale, dar sunt si pareri cum ca aceasta activitate de productie implica si depozitarea si manipularea marfii. In acelasi timp exista declarat cod CAEN pentru comercializarea produselor. Mergand pe acelasi principiu e clar ca nu produc sa le tin pentru mine ci sa le vand... Atunci daca eu declar ca activitate si comercializarea nu sunt obligata sa declar si activitatea de depozitare si manipulare? Va rog sa ma ajutati si cu o argumentare legala pentru ca nu mai stiu cum sa pun problema sa se inteleaga.
Da, de acolo am luat si eu, in depoziare intra inclusiv si instalatiile de depozitare produse petroliere. Eu stiu foarte clar ca asa stau lucrurile, numai ca nu ma inteleg cu persoana care trebuie sa faca autorizarea in baza Legii 359/2004 ca eu sa pot solicita apoi revizuirea autorizatiei de mediu existente. Imi spune sa solicit revizuirea fara sa declare activitatea in baza Legii 359/204. Chiar daca autoritatea de mediu mi-ar revizui autorizatia, avand in vedere ca in conformitate cu prevederile Legii 319/2006 privind sanatatea si securitatea in munca nu mai este necesara obtinerea autorizatiei de protectia muncii pentru societatile autorizate in baza Legii 359/2004, asta nu inseamna ca eu pentru activitatea de depozitare si manipulare carburant nu am acoperire pe linie de SSM?
Firma noua
vreau sa-mi deschid o sifonarie undeva la tara , locul unde se va desfasura activitatea va fi intr-o camera care se afla chiar la strada. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Dilema
aurasname
Buna ziua. Am infiintat o societate comerciala cod caen singurul autorizat 4690 -Comert ridicata nespecializat. Am ales acest caen in ideea ca produsele pe ... (vezi toată discuția)