avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract de vanzare-cumparare

am cumparat de la tatal meu in 2005 un teren prin contract de vanz-cump iar acum am primit citatie ca vrea sa anuleze contractul pe motiv ca nu iam dat banii dar in contract este specificat ca am platit pretul integral si nu exista nici o clauza in contract dar ma ameninta ca aduce acte ca atunci cand a semnat era nebun nu stiu ce sa fac deoarece sunt casatorit am 2 copii si nu stiu ce o sa fac daca pierd casa mentionez ca tatal meu face toate aceste lucruri deoarece eu vreau sa vand si sa cumpar o alta proprietate pt ca nu se poate locui cu acest om in curte si nici nu ma lasa sa trag gard din cauza aceasta sunt si in proces de granituire va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin* , utilizator 13:01, 29 Octombrie 2010
din cate am inteles are sanse sa castige procesul chiar daca in contract este specificat ca a primit toti banii. nu am inteles foarte bine dat domnul daniel coman chiar ma speriat rau . :sorry:
daca in contract scrie ca a primit pretul, va trebui sa faca dovada CU UN ALT INSCRIS ce are data anterioara, din care sa rezulte ca in fapt se face o donatie si nu o vinzare.

Eu unul zic sa stati linistita. Actiunea ii va fi respinsa. Avem o practica judiciara destul de bogata in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare teoretica legata de cauza actului civil ponytail ponytail Intrebarea mea este referitoare la una dintre conditiile valabilitatii cauzei: cauza sa existe. Exista situatii in care cauza lipseste din cauza lipsei ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare - cumparare teren marianasim marianasim Buna ziua, As dori sa stiu cum se poate sau daca se poate sa anulam un contract de vanzare - cumparare teren intre mama si fiu. Mama a vrut sa faca donatie ... (vezi toată discuția)
Revocarea unei procuri PANTOIANU PANTOIANU in urma cu 4 ani am dat o procura pentru vanzarea unui tere. mentionez ca pe acea procura nu era trecut termenul de valabilitate.pana in acest moment eu nu am ... (vezi toată discuția)