avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de comodat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de comodat

Buna,
Am si eu o intrebare...sau mai multe :)

Se poate face contract de comodat intre 2 persoane juridice, pentru un autoturism proprietatea a persoanei juridice?.In cazul in care se poate, comodatarul isi poate deduce cheltuielile de combustibil,intretinere... ale autoturismului?Precizez ca autoturismul este folosit pentru deplasare(agent vanzari servicii)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 19:07, 28 Octombrie 2010
Buna seara

Opinia mea este ca intre doua societati comerciale , care sunt infiintate in scopul de a obtine profit , un contract de comodat nu este o solutie optima, acest tip de contract fiind un contract gratuit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatitoare de tva si ch cu combustibilul anairam_unid anairam_unid Am o firma neplatitoare de tva infiintata in aprilie 2010 si as vrea sa fac un contract decomodat pt o masina dar nu stiu cum ma poate ajuta la deducerea ch cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu combustibilul Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru un autoturism folosit de un agent de vanzari, cu care se duce si ia marfa de la furnizori pt. a o vinde ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea pentru autoturisme saaa saaa Din OUG noua imi poate spune cineva ce anume se deduce legat de autourismele de serviciu? Intr-o parte am inteles ca nu se mai deduce nimic, azi am citit ce ... (vezi toată discuția)