avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa imi iau copilul acasa.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa imi iau copilul acasa.

Buna ziua. Am o mare intrebare: sotul meu a luat fetita de o luna de zile si a dus-o la mama lui. Eu nu o vad decat in weekend. Vreau sa imi iau fetita la parintii mei acasa unde locuiesc dupa ce sotul, impreuna cu tatal lui m-au dat afara din caminul conjugal. Patesc ceva daca imi iau copilul cu mine? Mentionez ca scoala copilului este in sectorul 4 iar eu locuiesc acum in sectorul 6, iar sotul meu poate lua copilul din nou.
As dori si eu un raspuns concret. Daca ma duc la politie sa vina cu mine la mama soacra sa imi iau copilul, politia ma poate ajuta?
Va multumesc.
As dori raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: ioana71 , utilizator 10:11, 2 Noiembrie 2010
Am promovat ordonanta presedintiala, asteptam raspuns. Sotul ma ameninta ca daca inaintez ceva, orice, impotriva lui adica: plangere la politie ca m-a lovit, m-a dat afara din casa, si acum nu ma mai lasa sa intru in casa sa imi iau din imbracaminte, incaltaminte. Am in calculator diverse documente care imi trebuiesc, nu imi da voie sa mi le iau, dar nici nu mi le trimite prin email.
80% din tot ce este in casa sunt castigate de mine la concursuri, respectiv mobila, electrocasnice si electronice, am acte doveditoare. Daca eu nu pot intra in casa sa vad daca mai exista si la primul termen de judecata deja casa este goala, eu cum mi le recuperez?
Puteti sa imi dati si mie un sfat?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ioana71 ioana71 Buna ziua. Va rog din suflet sa imi spuneti si mie cum se face un partaj cand 80% din mobila din casa, electrocasnice si electronice sunt ale mele castigate la ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori ioana71 ioana71 Buna ziua. Am si eu o problema spinoasa. Sotul meu a luat copilul de acasa si l-a dus la parintii lui, de unde este dus si luat de la scoala in fiecare zi. ... (vezi toată discuția)
Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)