avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizare din oficiu pentru fals in declaratii?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizare din oficiu pentru fals in declaratii?

Stergere
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2010
palnyc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:19, 31 Octombrie 2010
Multumesc pentru raspuns, r.gabi. In cazul in care nu gasesc avocat o sa ma reprezint in fata instantei civile imp. avocatului. Netrebnicii astia care provoaca pagube si creeaza probleme trebuie cumva expusi si tinuti responsabili. Onorariul numai prin instanta se poate recupera? Cine trage la raspundere baroul daca si a doua oara o sa gaseasca in mod incorect ca si-a indeplinit datoria cand e clar ca nu si-a facut datoria? Presa e o cale dar exista organ la care raspunde baroul? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
palnyc, utilizator
Din pacate, nu cred ca aveti sanse de reusita.

Pe de-o parte, plangerea dumneavoastra a fost in scris, nu puteati citi pentru a remarca "aspectele neimportante" retinute de avocat? Pe de cealalta parte, dumneavoastra nu ati fost daunat de lipsa de grija a avocatului, ci interesul public. Nu cred ca aveti ce prejudiciu sa recuperati in civil. Doar daca aveti incheiat un contract foarte detaliat de reprezentare pe care sa puteti arata ca l-a incalcat avocatul, dar e rar asa ceva.
Nu am inteles ce va supara dar sa faceti afirmatii aiurea nu cred ca are sens.
De ce ziceti ca a gresit avocatul?
L-ati platit ca sa va reprezinte sau doar urma sa il platiti candva...?
Da, l-am platit ca sa ma reprezinte! Mi-a cerut sa-i platesc inainte tot onorariul. Acesta vreau sa-l recuperez in civil. Pt. ca m-a mintit! Si a ratat cazul cu neglijenta sau necunoasterea legii.
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2010
palnyc, utilizator
In ce faza era dosarul in momentul in care pretindeti ca a dsparut declaraia despre care faceti vorbire ?
Despre ce declaratie redactata in numele dvs vorbiti ?

Cred ca trebuie sa detaliati situatia pentru a putea fi ajutat.

Alte discuții în legătură

Onorariu barou petrenitu petrenitu care este suma ce reprezinta onorariul baroului intr-un proces penal? (vezi toată discuția)
Avocat mincinos ContSters88252 ContSters88252 buna ziua impotriva mea s-a formulat o plangere penala.Cel care a formulat-o a cerut ca un prieten de-al sau, avocat sa fie audiat in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la solutionarea plangerii de catre consiliul baroului socrate111 socrate111 buna seara .Am formulat o plangere impotriva avocatului care trebuia sa ma reprezinte intr-un proces civil ,Acesta a incasat onorariul stabilit conform ... (vezi toată discuția)