avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mica reforma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mica reforma

Oare cum poate fi interpretat art. 86 indice 1 din C. pr. civ. dupa modificarea adusa de mica reforma?
1)Ar trebui cumva, de pilda, ca subsemnatul, reclamant, primind intampinarea sa o semnez si, acest exemplar sa-l depun tot eu la instanta?Adica, pot desigur sa fac o copie pentru mine, altfel nici nu am cum sa ma apar in sens larg in cadrul procesului, insa, noima acestei norme juridice este oare de a se dovedi ca am luat cunostinta de intampinare sau orice alt act fara ca acestea sa fie depuse si la instanta?Sau, mai mult-prin chiar posibilitatea conferita partilor de a-si comunica intre ele actele de procedura-are ca scop de a nu se putea invoca, cum se face pana in prezent, faptul ca necomunicarea intampinarii ar incalca dreptul la un proces echitabil?
2)Cine ar fi cel care primeste actul sau cel care danseaza cu lupii?X-(
3)De indata, din acelasi articol ar fi o zi, doua...?
Multumesc mult si scuze la infinit pentru faptul ca am fost prea lung...
P.S. Nu am gasit piata pentru procedura civila, scuze again
Cel mai recent răspuns: ContSters174877 , utilizator 09:44, 29 Octombrie 2010
multumesc mult alexandra...
P.S. Voi deschide si alte subiecte despre mica reforma; sper sa fii pe faza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traseu documente cerebel33 cerebel33 Buna ziua, dupa depunerea intampinarii (dosar civil),care este traseul acesteia? -se studiaza de comitetul de judecata si apoi este trimisa partii ... (vezi toată discuția)
Termen depasit pentru intampinare dorel13 dorel13 Daca a trecut termenul de depunere al unei intampinari la o chemare in judecata, mai pot sa depun acea intampinare sau macar sa propun proba cu martori in ... (vezi toată discuția)
Legat de intampinare ContSters134600 ContSters134600 Buna ziua Sunt in litigiu cu angajatorul pt.recalcularea salariului, eu fiind reclamantul. Am avut primul termen astazi. Pana ieri angajatorul nu depusese ... (vezi toată discuția)