avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare agentie imobiliara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare agentie imobiliara

Va rog sa ma ajutati cu informatii privind documentatia necesara infiintarii unei agentii imobiliare. As dori sa stiu daca este suficient doar deschiderea unei firme sau trebuiesc urmate cursuri, obtinere de licenta sau atestat. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:16, 13 Februarie 2008
Ati auzit cumva ca pentru a infiinta o agentie imobiliara trebuie sa ai un cont in banca de 100.000 euro?
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil - agentie imobiliara AlexPetru AlexPetru In situatia in care am scos la vanzare un apartament si sunt contactat de un agent imobiliar, care vine cu un cumparator, daca eu cer ca in cazul acestei ... (vezi toată discuția)
Intermediere geogeorge geogeorge poate o agentie sa impuna printr-un contract de intermediere vanzatorului sa nu vanda apartamentul unei persoane neprezentate de agentie??mai ales,atat timp ... (vezi toată discuția)
Contract de intermediere-agentie imobiliara- sunt contracte nenegociabile, abuzive cf. lg. 193/2000? Romeo Babias Romeo Babias Intr-un dosar am solicitat instantei sa dispuna obligarea debitorului la plata dublului comisionului si la 0,5 % penalitati/zi ca urmare a incalcarii ... (vezi toată discuția)