acum 4 luni am intentat divort fiind nevoita sa parasesc domiciliul fara copil fiindca sotul nu mi la dat ,iar politia nu s-a bagat.locuiesc in chirie acum intr-o garsoniera cf 3 .unul din martorii sotului este cumnatul lui dar este fost puscarias.din urma casatoriei a rezultat un minor in varsta de 4 ani o fetita bolnava de asm bronsic, crize de afect spuneti-mi va rog ce sanse am.casa unde locuieste el e pe numele amandurora vanzare-cumparare dar e facuta cadou de parintii lui iar el spune ca aduce martori si nu am nici un benefeciu.imi vreau copilul am sanse?
@kamyta - ceea ce ati scris in urma referitor la problemele psihice ale mamei sotului si ale sotului poate sa aiba importanta sau nu (va aduceti aminte de Forest Gump?). Un nivel scazut de inteligenta nu-l descalifica ca tata dupa cum un IQ de 160 nu te ajuta ca sa castigi procesul privind incredintarea copilului. Daca problemele pshice ori de inteligenta ale sotului ori ale mamei sale ar putea ave ao inraurire negativa asupra minorei problema se pune altfel.Cred ca trebuie sa discutati cat de curand cu un aparator calificat care sa afle toate amanuntele spetei si sa va dea o parere in cunostinta de cauza.
Privitor la martor ce sa va zic? Va zic si ce v-am zis si ieri: legea nu-l opreste sa fie martor decat pe cel condamnat pentru marturie mincinoasa. Poate sa fie martor si un criminal in serie condamnat pe viata insa un astfel de martor este putin credibil.