avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dobandirea paternitatii- fara proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dobandirea paternitatii- fara proces

buna seara,
am o fetita de 1 an si 3 luni, pe certificatul ei de nastere in dreptul tatalui este liniuta, pe tatal nu l-am actionat in judecata, acum el doreste sa treaca numele pe certificatul de nastere, care sunt pasii acestei proceduri si daca exista alta varianta decat actionarea in judecata?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: pepy24 , utilizator 12:30, 25 Ianuarie 2011
mai am o intrebare, se poate elibera un alt certificat, cel vechi anulandu-se?, da, imi doresc sa poarte numele tatalui, sau daca nu, ce act doveditor am ca fiica mea poarta alt nume?
buna ziua,
as vrea sa plec in australia, iar pe certificat nu apare numele tatalui, este mai greu de obtinut viza in cazul asta? prezint o problema de credibilitate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire filatie nume copil, ce inseamna................ rafaels rafaels [b]trebuie prin judecatorie, si ce documente e nevoi, asa mi-sa cerut de la starea civila sa treaca copilul pe nuemle tatalui, acum copilul e pe numele mamei ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea si incuviintarea purtarii numelui abramburicaica abramburicaica Va rog sa-mi explicati: recunoasterea poate fii facuta de concubin la starea civila sau la notar oricand,la orice varsta a copilului ? Incuviintarea purtarii ... (vezi toată discuția)
Buna Arysa Arysa Am si eu cateva intrebari... care este procedura de chemare in instanta ptr un proces de recunosterea copilui de comun acord fara ca instanta sa mai ceara ... (vezi toată discuția)