avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea - vanzarea unui teren aflat in indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea - vanzarea unui teren aflat in indiviziune

Un teren ce apartinea bunicului meu si actualei lui sotii, bun comun, a fost vandut de aceasta fara a fi deschisa vreo succesiune si fara stirea celor 4 descendenti mostenitori acum 10 ani. 2 dintre acestia sunt decedati, insa nepotii mostenesc prin reprezentare, respectiv retransmitere. Insa, cum ar putea fi desfiintata vanzarea-cumpararea facuta de catre sotie supravietuitoare cu nesocotirea drepturilor copiilor? sau cum poate fi reglementata situatia (ce sorti de izbanda ar avea o actiune de iesire din indiviziune?)? este posibil ca dupa atata timp sa poata fi facuta si o plangere penala, in ce baza (fals in declaratii)?:(
Cel mai recent răspuns: adriana_25 , utilizator 20:13, 2 Noiembrie 2010
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune donatie apartament dmion dmion Buna ziua! Cum as putea obtine apartamentul bunicilor mei (sot si sotie),ambii decedati,in conditiile in care au doi copii mostenitori in viata? In urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune după bunici. are dreptul un nepot de fiu decedat să conteste un transfer de proprietate făcut unchiului? vwwhite vwwhite Bună ziua. Speța e următoarea. Bunicii din partea tatălui meu, au doi copii, tatăl meu și fratele lui. În timpul vieții, bunicii (nu știu exact, au ... (vezi toată discuția)
Mostenire din mostenire madasey16 madasey16 eu locuiesc cu sotul si copiii in casa lui parinteasca impreuna cu mama. Tatal meu este decedat. Casa in sine este mostenita de la bunicul din partea tatalui ... (vezi toată discuția)