avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Chemare in judecata,,,
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Chemare in judecata,,,

Un asociat unic a cesionat contra unui comision, SRL-ul, unei alte firme, exonerandu-l de orice obligati -responsabilitati fata de societate decurgand din faptele sau actele acestuia anterioare revocarii acestuia, pe fostul administrator actionar.
Apoi il cheama in judecata pe motiv ca acesta pe parcursul activitatii a fost si angajat si asociat unic pe o perioada de mai bine de 13 ani, cerand acum ca prejudicii o suma enorma care spun ei constituie salariul brut etc etc plus alte prejudicii. In baza legii in vigoare 31/1990 si 19/2000
Din pacate nu am reusit sa gasim inca un avocat ( pana la gasirea lor doresc si cerere de amanare) #-o si trebuie formulata intampinarea si o eventuala cerere reconventionala urgent.
Pe deasupra chemarea e formulata eronat, domnul respectiv devenind contabil????? de fapt contabila si angajata el fiind administrator si angajat director (fiind vorba de un barbat).
cum pot formula aceasta intampinare care sper eu sa opreasca procesul; am sanse ca prin faptul ca e formulat gresit, plus prescrierea am intles ca in final cu legea se ajunge abia pe la 8 luni in care contractul de munca a fost ilegal (13 ani mai ales ca legea momentan s-a schimbat),,, sa se suspende acest proces. In baza caror legi sa scriu intampinarea??? :(
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 7 Februarie 2008
Multumesc mult. Se va cere amanare atunci numai ca nu stiu pe ce motive de fapt poate fi facuta si de ce acte e nevoie?
Daca solicitati o amanare pentru lipsa de aparare este necesar doar de o simpla cerere prin care solicitati instantei acordarea unui termen pentru lipsa de aparare in vederea angajarii unui avocat. Pana la termenul pe care instanta vi-l acorda trebuie sa va angajati un avocat. Un al doilea termen pentru lipsa de aparare nu vi se va mai acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru retinere permis - pot amana termenul pentru a doua oara? typhoon73 typhoon73 as vrea sa stiu daca mai pot face o amanare a procesului dupa ce la primul termen am invocat lipsa apararii?daca nu cum anume as putea sa ma apar singur?Va ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)
Preintampinare puppe2 puppe2 Prin preintampinare se presupune ca procesul propriu zis se poate opri inainte de a incepe, daca se depun acte care sa demonstreze nevinovatia si judecatorul ... (vezi toată discuția)