avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii salarii

Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) sau se scoate din declaratii trecandu-se data plecarii (de fapt data intrarii in CIC).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 21:32, 5 Noiembrie 2010
Eu am pus urmatoarele intrebari:
1. Cum se trec suspendatii in declaratia de CAS?
2. Legat de Somaj consider in continuare ca nu trebuie trecuti cu ore suspendate. Orele suspendate se refera la suspendarile de contract de la art 52 din Codul muncii care cu exceptia somajului tehnic - raportat pe rubrica separata NU constituie stagiu de cotizare spre deosebire de cazul de fata.
3. Cum se trec suspendatii in declaratia de sanatate?
4. In declaratia de ITM nu are nici o relevanta intrucat contine numai fondul de salarii (nu este nominala)

In REVISAL e foarte clar ca nu trebuie raportati.
mihai_u a scris:

4. In declaratia de ITM nu are nici o relevanta intrucat contine numai fondul de salarii (nu este nominala)

In REVISAL e foarte clar ca nu trebuie raportati.

In declaratia de comision se trece numarul de salariati si, chiar daca are contractul de munca suspendat pe o perioada mai mare, tot este salariat.
Altfel, ar fi normal sa nu ii trecem in state si declaratii nici pe cei care au concediu fara plata.
Am data telefon la somaj , sanatate si pensii si am aflat urmatoarele:
pe decl.de sanatate se trece persoana cu CIC cu suma zero;
la pensii persoana nu mai apare pe declaratie deloc, in schimb se intocmeste o adresa care se depune impreuna cu decl. in care se precizeaza perioada in care persoana respectiva se afla in CIC;
la somaj se trece cu suma zero si ore suspendate.
Aceleasi mentiuni se fac in cazul oricarui salariat al carui CIM este suspendat ori numai al persoanei cu CIM suspendat datorita CIC?
Va multumesc
nimeni nu stie? :(

Alte discuții în legătură

Salariata care intra in concediu pentru cresterea copilului - declaratie pentru intreruperea activitatii mikitud mikitud Salariata intra in concediu de ingrijire incepand cu 17.04.2012 si mi-a cerut o decizie sau declaratie ?! pentru intreruperea activitatii.Ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani - suspendare alinutza32 alinutza32 Am urmatorul caz: in 2005 salariata a avut si concediu de maternitate si a intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani. E bine pana aici. In 2006 este ... (vezi toată discuția)
Dupa ccc pot beneficia de somaj? vaida valentin vaida valentin buna ziua pe data de 23.09.2010 trebuia sa incep munca dupa ce am stat acasa cei 2 ani de cic,cand am fost la mine la servici sa ma interesez cand incep au ... (vezi toată discuția)