avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii salarii

Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) sau se scoate din declaratii trecandu-se data plecarii (de fapt data intrarii in CIC).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 21:32, 5 Noiembrie 2010
Raspuns:
1. La CAS nu se mai trec deloc
2.L a somaj aveti rubrica de zile suspendate ,treceti venit 0 si o depuneti
3.La CASS treceti ca iesit atunci cand intra in concediu si intrat cand se intoarce
4.La ITM la nr. de salariati adaugati si aceasta persoana
Lamurit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata care intra in concediu pentru cresterea copilului - declaratie pentru intreruperea activitatii mikitud mikitud Salariata intra in concediu de ingrijire incepand cu 17.04.2012 si mi-a cerut o decizie sau declaratie ?! pentru intreruperea activitatii.Ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani - suspendare alinutza32 alinutza32 Am urmatorul caz: in 2005 salariata a avut si concediu de maternitate si a intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani. E bine pana aici. In 2006 este ... (vezi toată discuția)
Dupa ccc pot beneficia de somaj? vaida valentin vaida valentin buna ziua pe data de 23.09.2010 trebuia sa incep munca dupa ce am stat acasa cei 2 ani de cic,cand am fost la mine la servici sa ma interesez cand incep au ... (vezi toată discuția)