Buna seara,in urma cu o luna si jumatate ,sotul meu a plecat in Spania ,chemat de o cunostinta ,sa fie sofer pe un microbuz ce urma sa transporte muncitori la cules portocale, toata treaba a fost o mare teapa .Odata ajuns acolo ,insotit de aceea cunostint facea curse in Granada ,cu o pauza de o zi ,si apoi curse in Maroc . Nu stiu insa daca sotul meu stia ce transporta ,nenorocirea a venit imediat ,a fost prins si acum se afla retinut in Spania ,unde urmeaza a fi judecat .cunostinta noastra este de fapt o femeie careia i-am botezat copilul ,ea fiind in Spania impreuna cu un barbat care l-a insotit pe sotul meu in aceea zi .Timp de o saptamana si trei zile eu nu am stiut daca sotul meu mai este in viata .Dupa multe mesaje trimise catre aceea femeie ,intreband-o unde este sotul meu implorand-o sa-mi spuna adevarul ,a spus ;nasu este retinut de politie ,dar stai linistita nasa ca este in viata ,i-am vazut dosarul ca am pus avocat si dosarul lui nasu este curat ,intr-o zi doua scapa ,ca Ionica a luat vina asupra lui ,dar nu a fost asa,ea a mers la avocat si ,si-a scapat concubinul ,iar sotul meu urmeaza sa fie judecat si condamnat ,am uitat un amanunt . Contactata telefonic de sotul meu care insista sa merg si eu in Spania ,ca a zis fina ,impreuna cu nasa veti castiga bani frumosi ,o luna doua este suficient ,ii spuneam sotului ca nu vin sa las copii singuri ,iar el insista ,repetand ca asa a zis fina .Chemarea lui m-a uimit deoarece discutasem ca niciodata copii nu vor ramane singuri . Acum poate gresesc cu concluzia ca ar fi fost fortat sa insiste sa merg si eu acolo. Acum cine poate sa ma ajute cu un raspuns ,ce trebuie sa fac ca sa-l aduc pe sot sa ispaseasca pedeapsa in Romania ,deoarece situatia financiara nu-mi va permita sa ajung in Spania :-/