avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doresc o explicatie a termenilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doresc o explicatie a termenilor

am un proces cu o firma la care am lucrat de vreo 3 ani..

suntem 8 angajate date in judecata.
ieri am primit o citatie in care sunt chemata in judecata , de catre una din colege , eu in calitate de intimata si ea in calitate de recurent!
vreau sa stiu ce inseamna INTIMATA si ce inseamna RECURENT?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:13, 2 Noiembrie 2010
La primul termen de judecata solicitati sa va comunice o copie de pe cererea de recurs , daca sunteti intimat.
Intampinare o puteti depune numai daca aveti si copia recursului formulat de colega dvs.

Colega dvs a formulat recurs impotriva hotararii instantei de fond ... in recurs , partile poate denumirea de recurent (cel care formuleaza recurs) si intimat (partea cealalta din litigiu care nu a declarat recurs).
multumesc ,
solicitarea copiei cererii de recurs se poate face si in scris ?
procesul este la bucuresti si eu sunt din timisoara.
Solicitarea o puteti face si verbal la primul termen de judecata ..
Dar daca tot ati fost colege si de aceeasi parte la judecata in fond, de ce nu discutati cu colega? Va poate trimite pe e-mail cererea de recurs pe care a depus-o ca sa va faceti o idee.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - solutie de amanare pentru lipsa de procedura alinabuzaianu alinabuzaianu Buna ziua, Am un dosar (contestatie decizie de concediere) aflat in faza de recurs la Curtea de Apel Ploiesti. Dupa sentinta data de instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Necomunicarea motivelor de recurs xyz2012 xyz2012 Buna ziua, Sunt parte, in calitate de intimat, intr-un proces, un recurs care are primul termen la tribunal in 2 octombrie \'13, se judeca pe vechiul ... (vezi toată discuția)
Citatie cercetasa cercetasa proces loviri si alte violente art.180C.p alin.2 art.181 alin 2 cp. eu am fost inculpat s a judecat pe fond am cerut recurs si in citatie imi scrie ... (vezi toată discuția)