avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract partial-functia de baza
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract partial-functia de baza

Un salariat cu contract de munca cu timp partial poate avea functia de baza la aceea firma,adica sa fie angajat cu 4 ore dar sa aiba functia de baza la aceea firma?Un director,manager poate avea studii medii ,cu salariul de 720 lei?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 10:37, 5 Noiembrie 2010
Alexandrustefan87 a scris:

Am si o rugaminte la tine sa-mi dai un exemplu de contract cu o ora pe luna vizat la itm, ca ar fi super daca ar accepta ei asa ceva.

1. Daca nu vi s-a primit un astfel de CIM la ITM este un abuz si o nerespectare a legii din partea ITM.
2. Eu am dus CIM cu 1/2 ore pe zi, adica 2,5 ore pe saptamana.
Da dar gigelin a zis o ora pe luna de un caz practic de genul asta n-am mai auzit. Ca o ora sau jumatat de ora cu chiu cu vai mai merge.
Un c.i.m. cu o ora pe luna s-a inregistrat si la ITM Bucuresti ..
Imi poti spune la H.1 din cim ce se scrie acolo, si ce concediu de odihna ar insemna, te rog
se scrie ora/luna ... numarul de zile de CO este de minim 21 de zile lucratoare - Salariatul încadrat cu contract de muncă cu timp parţial se bucură de drepturile salariaţilor cu normă întreagă, în condiţiile prevăzute de lege şi de contractele colective de muncă aplicabile.

Alte discuții în legătură

Angajare cu studii superioare + carnet munca ContSters60781 ContSters60781 As avea cateva intrabri: 1. Functia de contabil presupune studii superioare ? Stiu ca cea de contabil sef, presupune. 2. Care este salariul minim pe care ... (vezi toată discuția)
Semnare situatii financiare anuale anapaduraru anapaduraru Daca am contract individual de munca 1 ora/zi am voie sa semnez situatiile financiare anuale. Mentionez ca am studii superioare economice(contabilitate si ... (vezi toată discuția)
Functia??? orianadiana orianadiana buna seara, 1.sunt unic asociat si administrator al unui srl micro si trebuie sa i mi fac contractul de munca in termen de 60 de zile, dar problema este ca nu ... (vezi toată discuția)