avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Taxe avocati, cheltuieli deductibile avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Taxe avocati, cheltuieli deductibile avocati

Hai sa ne imaginam ca avocatul x primeste onorariu 1000 de ron.

Cate taxe trebuie sa plateasca avocatul ca urmare a onorariului incasat?

Sunt curios la ce procent o sa ajungem :)
am citit tot ce s-a scris in acest topic. acum am si eu o intrebare:

in 2008/2009 se putea deduce taxa de inscriere in barou de 2400 lei si cea de examen de primire in profesie, in 2011 se mai poate deduce aceasta cheltuiala criminala din veniturile unui stagiar?

intreb pentru ca voi fi inscris pe tablou in curand, am platit taxa si vreau sa stiu daca macar o pot deduce...
imi poti spune daca ti-ai dedus pana la urma aceste taxe pe care le-ai mentionat?
si mai am o intrebare: daca sunt inscrisa in barou din 16.01.2012 si abia acum ma duc sa imi scot CIF, anumit cheltuielile pana la iesirea cifului, le voi putea deduce pe acesta perioada 16.01.2012- iesirea cif?
0vidiu a scris:

am citit tot ce s-a scris in acest topic. acum am si eu o intrebare:

in 2008/2009 se putea deduce taxa de inscriere in barou de 2400 lei si cea de examen de primire in profesie, in 2011 se mai poate deduce aceasta cheltuiala criminala din veniturile unui stagiar?

intreb pentru ca voi fi inscris pe tablou in curand, am platit taxa si vreau sa stiu daca macar o pot deduce...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare taxe anuale barou Tut_trademark Tut_trademark buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)
Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)
Pfa obligat sau nu la sanatate? nae2012 nae2012 Buna ziua. Am un PFA si am realizat un venit de 25000 lei brut iar cheltuieli de 7000 de lei in anul 2018. Mai sunt obligat sau nu la sanatate? (vezi toată discuția)