Da, aveti dreptate amandoua...
Eu am sediul acasa dar ma deplasez la dosar in Calarasi... Ok, e putin pana acolo, 50 de lei de termen combustibilul nu-i capat de lume, era insa o chestiune de idee...
Slava cerului ca anul asta nu mai am termene in Prahova, in Giurgiu... ca in anii trecuti erau fara numar.
Eu asa ma gandeam, ca imi desfasor activitatea acolo unde vrea clientul: la sediu, in instante, la Registru, la AFP, la sediul lui eventual...
Cat despre exclusiv, nu vad sa trebuiasca sa dovedim noi exclusivitatea, nu? Se presupune ca fac lucrurile legal, in caz contrar sa imi dovedeasca ei ca il folosesc si in alte scopuri. Ca in orice contraventie.
La urma-urmei este o chestiune de interpretare.
Eu, personal, ca sa nu am batai de cap, nu ma complic cu deducerea acestor cheltuieli, care ar presupune Foi de parcurs zilnice, cu justificarea fiecarui km parcurs...e prea mult pentru mine...nu as mai avea timp de rezolvarea cauzelor contractate si de clientii mei daca as face hartogarie... iar ca sa angajez un contabil numai pentru asta, as da mai mult pe mere decat as lua pe pere...;)
Foile de parcurs nu sunt obligatorii, ele erau impuse numai in cazul autovehiculelor proprietatea societatilor de stat.
Eu am avut Foi de parcurs cand am avut o masina folosita in baza unui contract de comodat si, pentru deducerea cheltuielilor cu benzina, am fost nevoita sa intocmesc si aceste Foi de parcurs care mi-au mancat sufletul... Si din acest motiv, mi-am achizitionat o masina pe cabinet...;)
Nici eu nu le deduc, n-am nici carnet... =D> Dar de dragul interpretarii juridice...
Oricum, asa cum zicea Andreea, nimeni nu ar putea dovedi asa ceva, e o probatio diabolica, nu?
Imposibil de facut. De aceea, sa dovedeasca ei. :D