avTodincaVeronica a scris:
Cand eram stagiara , in primele luni, faceam redactari de actiuni sau contracte pentru care faceam contracte de asistenta juridica cu clientul, iar maestrul incheia contract de asistenta juridica pentru sustinerea actiunii. Dupa aia imi "pasa" cate un client, doi pe luna... Am substituit "la greu", dar imi placea si imi place si acum in sala de judecata. Se intampla sa vina la mine sa ma angajeze clienti pentru care m-am prezentat in substituire, insa intotdeauna, cat am fost stagiara, imi intrebam maestrul daca pot sa angajez, asa mi se parea corect.
Cand afirmi ca ai substituit "la greu", la ce instante te referi? La judecatorie, unde au drept sa puna concluzii avocatii stagiari sau incluzi aici si tribunalul sau curtea de apel?
Colegii din Bucuresti ce pot sa spuna despre acest subiect? Ma intereseaza in special practica din Bucuresti, intrucat aici imi desfasor activitatea.
Dar, intrucat sunt la inceput, prefer sa adun cat mai multe informatii de la cat mai multe persoane, pentru a stii cum sa procedez.
Multumesc anticipat.