avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune civila pt obligatia de a face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune civila pt obligatia de a face

Vreau sa deschid o actiune civila in instanta pentru obligatia de a face, respectiv obligarea asociatiei de a scoate de la intretinere o persoana, intrucat am solicitat in repetate randuri acest lucru dar fara raspuns pozitiv din partea asociatiei. Va rog sa-mi spuneti daca este posibil, si daca da, m-ar interesa un model de actiune va rog, si o baza legala. Legea 544/2004 ? Va multumesc. B-)
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
Krissia ., Alte profesii
Pai motivarea legala exista sau nu exista in functie de motivatia faptica a cererii. Sar putea ca cererea dvs. sa nu aiba temei legal, de aceea v-am rugat sa precizati motivul pentru care solicitati scoaterea de la intretinere pentru a observa incadrarea in lege.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ynocenta - multumesc. :D

Chereji - motiv - NU MAI LOCUIESTE IN APARTAMENT DE PESTE 12 ANI !!!
Este un motiv destul de intemeiat ? #-o

P.S. - Am consultat sectiunea dar nu am gasit nimic. :(
Krissia ., Alte profesii
legea 544/2001 se refera la informatii de interes public si personal.
ati inregistrat cererea la asociatia de proprietari ?
daca da si nu ati obtinut niciun raspuns trebuie sa va adresati compartimentului relatii cu publicul din cadrul primariei si o sa primiti indrumarea necesara!
in orice caz veti putea deschide actiune in instanta si chiar cere recuperarea sumelor incasate in plus pentru ultimii 3 ani , important fiind sa aveti cererea inregistrata acum 3 ani !!! daca nu de la data inregistrarii acesteia .
Am depus la asociatie mai multe cereri fara raspuns.
M-am adresat in repetate randuri primariei, dar fara raspuns...

Normal ca le am depus cu nr de inregistrare.
Krissia ., Alte profesii
aveti cererea cu numarul de inregistare ?

Alte discuții în legătură

Restante la intretinere. in baza carui art.de lege trebuie dat in judecata un locatar cu datorii? mihaela2007 mihaela2007 unul dintre locatari are o datorie de 10000 ron si dorim sa-l chemam in instanta.ce art.de lege trebuie invocat, mai precis cum ne vom motiva actiunea? (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata/cerere cu valoare mica ALIOSA ALIOSA O Asociatie de Proprietari poate solicita \\"Ordonanta de Plata\\" sau \\"Cerere cu valoare mica\\" conform NCPC si sa completeze formularul conform OMJ 359? ... (vezi toată discuția)
Motive de desfiintare legala asociatie proprietari Sever Simion Sever Simion Buna dimineata! Va rog un mic ajutor: Care ar putea fi motivele de desfiintare legala a unei asociatii de proprietari functionala din anul 2009? Adica, ... (vezi toată discuția)