Vreau sa deschid o actiune civila in instanta pentru obligatia de a face, respectiv obligarea asociatiei de a scoate de la intretinere o persoana, intrucat am solicitat in repetate randuri acest lucru dar fara raspuns pozitiv din partea asociatiei. Va rog sa-mi spuneti daca este posibil, si daca da, m-ar interesa un model de actiune va rog, si o baza legala. Legea 544/2004 ? Va multumesc. B-)
Pai motivarea legala exista sau nu exista in functie de motivatia faptica a cererii. Sar putea ca cererea dvs. sa nu aiba temei legal, de aceea v-am rugat sa precizati motivul pentru care solicitati scoaterea de la intretinere pentru a observa incadrarea in lege.
legea 544/2001 se refera la informatii de interes public si personal.
ati inregistrat cererea la asociatia de proprietari ?
daca da si nu ati obtinut niciun raspuns trebuie sa va adresati compartimentului relatii cu publicul din cadrul primariei si o sa primiti indrumarea necesara!
in orice caz veti putea deschide actiune in instanta si chiar cere recuperarea sumelor incasate in plus pentru ultimii 3 ani , important fiind sa aveti cererea inregistrata acum 3 ani !!! daca nu de la data inregistrarii acesteia .