avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune civila pt obligatia de a face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune civila pt obligatia de a face

Vreau sa deschid o actiune civila in instanta pentru obligatia de a face, respectiv obligarea asociatiei de a scoate de la intretinere o persoana, intrucat am solicitat in repetate randuri acest lucru dar fara raspuns pozitiv din partea asociatiei. Va rog sa-mi spuneti daca este posibil, si daca da, m-ar interesa un model de actiune va rog, si o baza legala. Legea 544/2004 ? Va multumesc. B-)
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
Krissia ., Alte profesii
Dvs realizați faptul ca răspundeți la o discuție care a avut loc acum mai bine de 12 ani.?Consultantul.respectiv nici măcar nu mai este activ pe forum de ani de zile...Cat despre modele acestea exista doar în imaginația justitiabilului român, procesele nu se câștigă cu modele de pe net sau cu sfaturi pe un forum sfaturi care au un caracter pur orientativ..

loveusa24 a scris:

Domnule Chereji, de ce va incapatanati sa-i dati Krissiei un model de chemare in judecata? Eu inteleg ca vreti clienti dar nu se poate domnule, nu toti dispunem de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la intretinere. in baza carui art.de lege trebuie dat in judecata un locatar cu datorii? mihaela2007 mihaela2007 unul dintre locatari are o datorie de 10000 ron si dorim sa-l chemam in instanta.ce art.de lege trebuie invocat, mai precis cum ne vom motiva actiunea? (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata/cerere cu valoare mica ALIOSA ALIOSA O Asociatie de Proprietari poate solicita \\"Ordonanta de Plata\\" sau \\"Cerere cu valoare mica\\" conform NCPC si sa completeze formularul conform OMJ 359? ... (vezi toată discuția)
Motive de desfiintare legala asociatie proprietari Sever Simion Sever Simion Buna dimineata! Va rog un mic ajutor: Care ar putea fi motivele de desfiintare legala a unei asociatii de proprietari functionala din anul 2009? Adica, ... (vezi toată discuția)