avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
Nu tin neaparat sa te contrazic, insa sa stii ca nu este chiar asa cum crezi tu, eu o data la 2-3 saptamani imi fac timp si le trimit tuturor celor care le cer, ba chiar pe langa sinteze am mai trimis si diverse alte cursuri pe care le-am gasit pe net. In ultima perioada este adevarat, nu prea le-am mai trimis pentru ca m-am gandit ca cei care le-au primit, la randul lor....le vor da mai departe.
"dar din dar se face rai"- ma gandeam ca inca mai functioneaza, dar probabil sunt eu mai "invechita"!
cine nu le are inca...sa-mi trimita un mesaj privat!
O zi buna tuturor si spor la invatat!
Serios? =D>
Urmaresc forumul aproape de la inceput si nu am citit niciun mesaj al cuiva care le trimite. Laudabila atitudine (nu o zic absolut deloc ironic). Dar eu intru pe forum ca sa citesc vesti si cand vad ca 50% din mesaje au acelasi continut, ma cam apuca...nabadaile :))
Ei, daca e cineva care face asta, promit sa-mi mai exteriorizez nemultumirea pentru ca nu am de ce :))

Spor la invatat tuturor!

ps: mi-a zis cnv sa dau la INM...nu prea as putea pentru ca am licenta pe 18 iulie, iar termenul limita pt depunerea dosarelor la INM este 15. In plus nu-mi doresc absolut deloc o astfel de cariera. Ma pasioneaza avocatura si momentan asta as vrea sa fac.
Va doresc mult succes ! Sa dea Dumnezeu sa fim colegi de breasla toti din toamna !
Mihaela88 a scris:

Nu mai dati mesaje cu "trimiteti-mi si mie sintezele" ca nu le trimite nimeni pentru simplul motiv ca nimeni nu le are in format electronic. Ele se cumpara de la Nomina Lex si oricum nimeni nu ar sta sa faca acte de bunavointa cu asa ceva.
Asadar, umpleti forumul cu mesaje utile, discutii pe subiecte, etc. nu cu "rugaminti" de caritate. Multiple astfel de mesaje au fost raportate la abuz si sterse de adminitrator.

tocmai ca sunt destui cei care le au..........cei care le-au primit de pe forumul barou 2010.........care se pare ca au fost mai darnici si binevoitori decat cei de aici......deci cine doreste sintezele sa-mi dea mesaj privat :)
Daca tu pentru asta folosesti forumul Mihaela, nu e musai ca toata lumea sa faca la fel ca si tine. Spuneam de INM pentru ca observ ca iti place sa dictezi si sa iei anumite hotarari in numele altora ( nu mai trimiteti , nu mai faceti ) , pe cand rolul principal al unui avocat e de a concilia, a media , a stinge , a naste ori a modifica un litigiu intre parti , nu de a-i porunci uneia ce sa faca. Sa te ajute Dumnezeu sa ajungi in magistratura si sa iti mentii coloana vertebrala pe care o afisezi aici pe forum si instante. Nu intentionez sa nasc niciun conflict, ci pur si simplu fac apel la colegialitate.Pace si spor la invatat !
Mihaela88 a scris:

Serios? =D>
Urmaresc forumul aproape de la inceput si nu am citit niciun mesaj al cuiva care le trimite. Laudabila atitudine (nu o zic absolut deloc ironic). Dar eu intru pe forum ca sa citesc vesti si cand vad ca 50% din mesaje au acelasi continut, ma cam apuca...nabadaile :))
Ei, daca e cineva care face asta, promit sa-mi mai exteriorizez nemultumirea pentru ca nu am de ce :))

Spor la invatat tuturor!

ps: mi-a zis cnv sa dau la INM...nu prea as putea pentru ca am licenta pe 18 iulie, iar termenul limita pt depunerea dosarelor la INM este 15. In plus nu-mi doresc absolut deloc o astfel de cariera. Ma pasioneaza avocatura si momentan asta as vrea sa fac.
Va doresc mult succes ! Sa dea Dumnezeu sa fim colegi de breasla toti din toamna !

dar tu unde ai de sustinut examenul de licenta asa tarziu? :-s

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)