Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.
Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.
Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Adica examenul de Barou va fi mai greu decat cel de la magistratura????:strambatura: Nu cred ...Cand vreodata a fost asa ceva ?:training: De unde a aflat data examenului cel ce a scris asta?:magic:
Avocatul "ilustru" respectiv ar trebui sa-si faca griji mai putine. Desi nr avocatilor a crescut destul de mult, si nr problemelor, litigiilor a crescut la fel de mult !! Sunt domenii de activitate care la "inceputuri" nici nu existau si care acum capata importanta majora. Avocatii se specializeaza pe tipuri de litigii. In curand nu va mai fi avocatul tipic minune, bun la tot cu cabinet particular. De ce oare casele de avocati sunt pline de oameni foarte buni? Pentru ca fiecare stie ceva, dar stie BINE !
Examenul cu cele doua probe este bataie de joc, nu "departajare".
Daca stie data examenului, poate face rost si de subiecte...........rezolvate ,si de punctaj ,si poate ne da si noua nr.de tel al celui ce il informeaza sa ne lamurim toti.:P:tease:
Nu am niciun interes sa va dezinformez pentru ca ma aflu in aceeasi situatie ca si voi, am terminat facultatea si vreau sa sustin examenul de admitere. Nu e ca si cum am avea cu totii maine examen si am dat eu un mesaj genial cu posibilele subiecte pentru a va induce in eroare.
Consider ca nu are nimeni de pierdut si nici de castigat pentru ca v-am spus ceea ce mi s-a transmis. Pana la urma, tot avem mult de invatat. Am vrut doar sa va informez din timp, avand in vedere ca online-ul nu e punctul forte al UNBR-ului. Puteti sa faceti in continuare "urari de bine", aluzii, etc si vorbim dupa ce se anunta oficial, moment in care chiar nu mai conteaza daca am avut dreptate sau nu.
Admitere barou 2014
manuelle
Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)