Alte cateva informatii, grilele vor fi din toate cele 5 materii, nota minima de trecere va fi 7.
La cele 2 examene scrise vor fi prezente si niste spete. Sa speram ca de luni vom afla mai multe detalii concrete..
Lasati zvonurile si invatati de sa nu mai stiti de voi. Daca seara va puneti in pat storsi de energie inseamna ca ati avut o zi buna, cati sunteti in faza asta? Hai pana se anunta oficial sa lasam acest curent numit zvonism sa treaca neobservat. Cineva spunea, ce stim sigur e ca dam examen si ca materia este aceasi, avea dreptate.
Normal, cred ca ar trebui sa fie redactional, din moment ce in meseria asta ai nevoie de a argumenta multe lucruri, iar printr-un test grila nu faci asa ceva. Vedem.... o munca sustinuta va urez:)
Serios? =D>
Urmaresc forumul aproape de la inceput si nu am citit niciun mesaj al cuiva care le trimite. Laudabila atitudine (nu o zic absolut deloc ironic). Dar eu intru pe forum ca sa citesc vesti si cand vad ca 50% din mesaje au acelasi continut, ma cam apuca...nabadaile :))
Ei, daca e cineva care face asta, promit sa-mi mai exteriorizez nemultumirea pentru ca nu am de ce :))
Spor la invatat tuturor!
ps: mi-a zis cnv sa dau la INM...nu prea as putea pentru ca am licenta pe 18 iulie, iar termenul limita pt depunerea dosarelor la INM este 15. In plus nu-mi doresc absolut deloc o astfel de cariera. Ma pasioneaza avocatura si momentan asta as vrea sa fac.
Va doresc mult succes ! Sa dea Dumnezeu sa fim colegi de breasla toti din toamna !