Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.
Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.
Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Am oscilat mult daca sa mai scriu sau nu.Am hotarat sa mai las un singur postaj, ca urmare a interventiei cenzurii.
Sunt profund dezamagit de o anumita atitudine.Observ ca, postajele mele , ale lui muccelmic si alte cateva, au fost eliminate, pentru ca se cam refereau la situatia in cauza.Acum, se prefera temele ..."la obiect" : taxe barou, pret roba, taxe inscriere tablou etc.Astea sunt problemele generate de....concurs.Asta e stilul de viata pe care trebuie sa inteleaga avocatii, ca trebuie sa-l urmeze.
Postajul lamuritor, m-a umplut de dezgust si imi confirma multe.
Asta este un forum..."liber" dar....postati numai ce vrem noi.
VA MULTUMESC CA NE-ATI SUPORTAT.....SI NE SCUZATI IN ACELASI TIMP PENTRU....DISCONFORTUL ADEVARULUI.....
VA UREZ.....DIN NOU...DUPA GAND SI DUPA SUFLET...."tutulor"
PS-Sunt curios cat va rezista gestul meu "de multumire" ,pe acest forum ...liber.
Probabil ca va mai exploda o discutie dupa ce se vor da rezultatele la contestatii, dar sa speram ca atunci vom fi multumiti in mare parte...daca nu atunci va incepe adevaratul razboi, macar al cuvintelor pentru ca mare lucru nu o sa mai putem face.
Ai dreptate, acum e linistea dinainte urmatoarei furtuni. O furtuna insa intr-un pahar cu apa. Se va devarsa ceva adrenalina si catecolamina, se vor mai zice niste vorbe de duh si niste vorbe 'dulci', dupa care va veni 'la anu' si mizerabilul joc se va repeta.
Am scris, la ce mi-a folosit? La descarcarea unor nervi personali ca intr-o sedinta de psihoterapie. Nu am avut in nici un fel sentimentul ca as comunica, sau ca m-as adresa unor oameni tineri Mi-a razbatut doar senzatia resemnarii, a neputintei si lipsa oricarei reactii de a spune un NU ferm acestui tip de batjocura la care suntem supusi.
Intotdeauna va ramane o speranta. Pe asta se si bazeaza orice sistem ticalosit. "Poate trec la contestatii...poate trec la anu', poate...". Si momiti de astfel sperante o inghitim si pe asta.
Exista totusi unii care s-au ridicat deasupra acestei mentalitati romanesti a 'capului plecat sabia nu-l taie'. Cautatia pe net Loredana Simedre, si veti afla ca se poate si altfel. Si nu singura!
Admitere barou 2014
manuelle
Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)