avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
Are dreptate neavocatul, nici eu nu cred ca va mai exista un examen in feb. si oricum trebuie sa fi un pic nebun sa mai dai inca o data daca organizarea e aceeasi, ce iti garanteaza ca acum vei intra?
Alti bani aceeasi distractie, eu sincer sper sa imi dea macar cele 17 sutimi de care am nevoie si sa trec de acest prag minunat, oarecum sa sparg aceasta poarta a raiului unde e atat de greu sa patrunzi.
hades a scris:

dc si in februarie 2012 corecteaza ca in oct 2011. adika furt pe fata.....

Si de ce ar corecta altfel in feb 2012, sau martie, sau in noiembrie 2012, sau in septembrie 2013?
In noiembrie 2010 cum au corectat???????????
De cate examene furate aveti nevoie ca sa intelegeti, ca numarul celor care intra pe bune, e din ce in ce mai mic, eforturile lor din ce in ce mai mari, iar numarul celor care intra pe spaga e fireste in detrimentul celorlalti care ar fi intrat si ei pe bune, nu cu meritorii note de 9 si peste 9 sau chiar de 8 si peste 8, ci cu note mai modeste de 7 si peste 7. Dar si acestia aveau dreptul la locul cuvenit lor pentru nota 7, si nu sa fie eliminati ca sa bagam 100 si pe pile, bani, nepotism, amor sau ce o mai fi.
Eu personal consider, ca daca, de exemplu, as fi picat cu media 1, si in realitate media mea ar fi fost 1,05, as fi avut acelasi drept la notare corecta ca oricare dintre voi si respectiv ca unul care ar fi fost notat cu 6.95 si nota lui e 7. Chiar daca in cazul celui cu 1, nota de 1,05 nu ar fi insemnat nimic, tot nu e o justificare pentru incorectitudinea celor care se fac ca corecteaza!

Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
muccelmic, utilizator
gheisha87 a scris:

Da, Loredana Simedre a facut un lucru bun si oarecum a realizat un precedent, dar pe mine cu ce m-ar incalzi sa am un proces cu cei de la inppa timp de cativa ani, in care sa ma sleiesc de puteri si sa mi se faca si mai sila de sistemul asta injust...
In momentul de fata, chiar daca st descumpanita, astept sa vad rezultatul contestatiilor si apoi o sa vad ce o sa fac..probabil ca nimic, oricum singur e cam greu sa misti ceva, poate daca ne unim mai multi o sa fie altceva, dar sa asteptam pana atunci increzatori deznodamantul.

Va veti distra foarte mult dupa ce se vor afisa rezultatele la contestatii.
neAvocatul a scris:

Va veti distra foarte mult dupa ce se vor afisa rezultatele la contestatii.

Lumineaza ne te rog! Nu ne lasa sa ne rugam de tine sa ne spui mai mult. Arata-te generos si scurteaza-ne agonia! Ce va fi atat de distractiv?

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)