avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
Am sunat la Inppa Timisoara si mi s-a spus sa revin luni ca ei nu stiu nimic despre contestatii.....doar putina rabdare sa mai avem ca ne rezoilva ei ca la carte:))).......fantastic:))
sincer, tot ce se intampla ma amuza pentru ca stiu ca orice am face/intreprinde sau am zice noi, lucrurile nu se vor schimba nici peste noapte si nici in viitorul apropiat....totusi eu cred ca se vor recorecta cinstit si favorabil pentru toti cei care au lucrari bune sau care mai au nevoie de putine sutimi...nu cred ca au interes sa respinga absolut toate contestatiile asa ca nu ne ramane decat sa speram pana la final....multa bafta!!!
cipri31 a scris:

sincer, tot ce se intampla ma amuza pentru ca stiu ca orice am face/intreprinde sau am zice noi, lucrurile nu se vor schimba nici peste noapte si nici in viitorul apropiat....totusi eu cred ca se vor recorecta cinstit si favorabil pentru toti cei care au lucrari bune sau care mai au nevoie de putine sutimi...nu cred ca au interes sa respinga absolut toate contestatiile asa ca nu ne ramane decat sa speram pana la final....multa bafta!!!

Sa te auda Dumnezeu!
Superrrr, ce dragutz! frumos, frumos....deci acesti oameni sunt sub orice critica...defapt eu nu mai am nici o pretentie...nici nu ma pot supara pe ei ca nu am pe cine...trebuia sa spuna asa de la inceput macar nu imi mai faceam iluzii.
Din cate stiu eu, contestatiile se solutioneaza in Bucuresti..din punctul asta de vedere ar fi oarecum normal sa nu stie cei de la Tm cand se afiseaza. Pe de alta parte e posbil sa fie prea ocupati astia de la Bucuresti cu deffinitivatul. Apropo, stiti ca rata de promovabilitate la def in ultimii ani e cca 20 la suta ? In conditiile in care cre prezenta 80 la suta la cursuri...asa am auzit in targ...adica intra 15 la suta din care se definitiveaza 20 la suta..tare, nu?

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)