avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot primi salariile restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot primi salariile restante

buna ziua,

Sunt intr-o situatie foarte dificila...am de primit salarii restante pe 6 luni si partea proasta e ca nici nu se intrevede nici o speranta in viitorul apropiat.
Angajatorul imi plateste la timp absolut toate impozitele pe salariu la stat,dar nu imi da si salariul.
Am vro siguranta ca voi vedea acesti bani vrodata?
Exista vro instanta care sa il oblige sa imi dea bani?
Daca l-as da in judecata cam care ar fi procedura...si cam cat timp poate trece pana sa imi vad bani?
Daca imi dau demisia in cat timp este obligat sa imi dea bani?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 08:43, 11 Noiembrie 2010
Am inteles.Va multumesc pentru raspunsuri.
Din pacate oricum as dao o sa imi fie rau.Sper totusi sa iau decizia cea mai buna.
Cu respect.
Nu mai pierdeti timpul si actionati direct in instanta.
Este cea mai sigura si simpla cale.
Dupa cum descrieti cazul nu aveti nevoie nici de avocat ci doar de cineva priceput si amabil sa va ajute la intocmirea cererii de actionare in judecata.
Sunt destule persoane pe acest forum care indeplinesc aceste cerinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu liana32 liana32 am o prietena care lucreaza inca la firma nu au primit banii din februarie acum urmeaza sa le dea in somaj cum ar putea sa isi recupereze banii ea si colegii ei (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului cata_stef cata_stef Buna as dori daca se poate sa primesc un raspuns la urmatoarea problema (o sa fiu mai explicit ca sa intelegeti despre ce e vorba) Sunt angajat la o firma ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca ucsena ucsena buna seara patronul ma obliga sa mi dau demisia la zi,fara preaviz,cu mentiunea sa semnez incetarea contractului de munca de ambele parti,doresc sa mentionez ... (vezi toată discuția)