avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vinzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vinzare cumparare

Buna seara!In titlu de prprietate din 97 al tatalui meu a fost trecut un teren pe care are act de vinzare cumparare din 72! Primaria chiar sa nu fi stiut de acest act din 72?
Cel mai recent răspuns: dncl , utilizator 22:35, 18 Noiembrie 2010
nu era membru cap ! problema este ca tatal meu a facut cerere de retrocedare pe doua terenuri intravilane care valorau mult!I s-a dat adeverinta pe ele in 91 iar in 97 a venit titlu cu o schimbare!Au trecut terenul cu acte din 72 in locul unia din cele doua terenuri pe care le-a revendicat.Va scriu cite putin sa intelegeti
Faceti cercetari la Registrul Agricol si apoi verificati daca tatal dvs a platit impozit pentru teren.Nu cred ca terenul a trecut in proprietatea statului roman.Probabil ca in loc sa-i dea tatalui dvs terenul care i se cuvenea i-a atribuit un teren care de drept era in patrimoniul sau.
Daca ipoteza avansata de mine este reala ,cereti anularea titlului si emiterea unui nou titlu de proprietate.
acel teren care nu l-au trecut in titlu a apartinut bunicilor mei si este scris in rolul agricol.odata ce i s-a dat adeverinta inseamna ca s-a confirmat verdicitatea.Schimbarea a fost facuta pentru a pune alta persoana in posesie pe acest teren!
este un abuz mare al prefecturii.

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate carllyka carllyka In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)
Pv.validare dupa legea18/91 dienusa dienusa tata a facut cerere pt reconstituirea dreptului de prop.in 1991,in acelasi an a fost eliberata adeverinta. am solicitat primariei pv de sedinta de fond funciar ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlul de proprietate luciia luciia Suntem 5 frati(3 surori si 2 frati), dar doar 2 sunt trecuti pe titlul de proprietate- teren agricol, mostenit de la parinti. La vremea respectiva, doar ... (vezi toată discuția)