Buna seara!In titlu de prprietate din 97 al tatalui meu a fost trecut un teren pe care are act de vinzare cumparare din 72! Primaria chiar sa nu fi stiut de acest act din 72?
nu era membru cap ! problema este ca tatal meu a facut cerere de retrocedare pe doua terenuri intravilane care valorau mult!I s-a dat adeverinta pe ele in 91 iar in 97 a venit titlu cu o schimbare!Au trecut terenul cu acte din 72 in locul unia din cele doua terenuri pe care le-a revendicat.Va scriu cite putin sa intelegeti
Faceti cercetari la Registrul Agricol si apoi verificati daca tatal dvs a platit impozit pentru teren.Nu cred ca terenul a trecut in proprietatea statului roman.Probabil ca in loc sa-i dea tatalui dvs terenul care i se cuvenea i-a atribuit un teren care de drept era in patrimoniul sau.
acel teren care nu l-au trecut in titlu a apartinut bunicilor mei si este scris in rolul agricol.odata ce i s-a dat adeverinta inseamna ca s-a confirmat verdicitatea.Schimbarea a fost facuta pentru a pune alta persoana in posesie pe acest teren!
Titlu de propietate
carllyka
In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)