Buna seara!In titlu de prprietate din 97 al tatalui meu a fost trecut un teren pe care are act de vinzare cumparare din 72! Primaria chiar sa nu fi stiut de acest act din 72?
in sfirsit dna avocat a inteles despre ce e vorba!mi-ar fi placut sa ma reprezentati! imi cer scuze ca am scris de mai multe ori aceasta. ce ar mai fi de facut in aceste conditii?un notar mi-a zis ca e treaba de cedo!
Mentionez ca tatal meu a decedat in martie anul acesta .Sunt singurul mostenitor si inca nu am facut succesiunea.Terenul care la revendicat si nu s-a trecut in titlu intra la succesiune?
Terenul care nu este trecut in acte nu intra , in bunurile ramase de pe urma defunctului dvs tata , insa aveti posibilitatea ca sa continuati actiunile tatalui dvs pentru restituirea terenului
Actiunile pt restituirea terenului care nu mai exista cind le pot incepe?Inainte de sucesiune,contactind un avocat?S-au intii merg la notar si incepe succesiunea?Va multumesc !
Faceti dovada acceptarii succesiuni .Solicitati nulitatea absoluta a titlului de proprietate deorece terenul atribuit prin acel titlu nu era la dispozitia Comisiei Locale de fond funciar,deci nu putea sa i se atribuie un teren care exista in patrimoniul sau.Puteti incepe oricand cu cat mai repede cu atat mai bine.Trebuie sa depuneti certificatul de nastere anexat cererii sa faceti dovada rudeniei ,dar oricum dosarul acesta nu este de loc usor.Angajati avocat .
Abuz
dncl
buna ziua!tatal meu a revendicat pe leg 18/91 doua terenuri(5000mp) care au apartinut bunicilor mei. i s-a o dat adeverinta, iar in 1997 ia venit titlu de ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate
carllyka
In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)