Buna seara!In titlu de prprietate din 97 al tatalui meu a fost trecut un teren pe care are act de vinzare cumparare din 72! Primaria chiar sa nu fi stiut de acest act din 72?
Daca tata a vindut ceva din titlu mai pot cere nulitatea titlului?S-au important este sa nu fi vindut acel teren pe care are acte din 72?Va multumesc pentru indrumari!
Puteti pentru ca tatal dvs a vandut in calitatea sa de proprietar al bunului anterior anului 1991 cand a aparut legea fondului funciar ,nu are nici o legatura una cu alta.Cereti anularea pentru ca vi s-a dat un teren asupra caruia erati proprietar ,care nu at recut in proprietatea statului,care l-ati stapanit de la data dobandirii in mod continuu.Deci nu i se putea da ceva ce deja avea.
Aici este vorba despre un mare abuz si incalcarea dreptului de proprietate!A fost comisa o furaciune in toata regula!Cine va plati despagubiri ,comisia judeteana s-au primaria?Cine va fixa pretul acestor despagubiri,si de la ce data?Va multumesc!
Titlu de propietate
carllyka
In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)