avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fluturas de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fluturas de salariu

Sunt invatatoare in mediul rural.Salariul meu intra pe card.Cum pot sti ce salariu si ce sporuri am daca nu mi se elibereaza un fluturas ? Exista o lege privind aceasta problema? Unde sa ma adresez? (scoala refuza eliberarea fluturasului)

Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: nataliaz , utilizator 10:07, 10 Martie 2009
intocmai mai stiu cateva cazuri unde salariile sunt confidentiale nu se dau pe card ci in plic si fiecare plic are capsat fluturas in dublu exemplar, se trage semnatura frumos pe el cand primesti banii si gata...simplu nu?
Foarte simplu :)

Nu inteleg de ce tin neaparat sa nu-i explice colegei noastre cum i-a calculat salariul.:-/ Oare ce-o fi greu sau in capul acelor oameni de se incapataneaza asa.#-o
Ii arata care este salariul de incadrare, ce sporuri are , taxele si impozitele datorate de salariat ...si gata
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
poate modul de calcul e secret de serviciu si incalca prevederile CIM :)) ...glumeam evident
aba812001 a scris:

ma indoiesc ca daca i s-a refuzat prezentarea fluturasului i se va accepta asa usor sa vada statele. Cel mai bine intocmiti o adresa inregistrata frumos prin care va solicitati dreptul de a sti ce anume va este platit si apoi in functie de raspuns si de ambitia dumneavoastra faceti o sesizare la ITM, etc... sunt insa convins ca mica intelegere ar trebui sa primeze :)

Deoarece ma intereseaza subiectul, va rog sa ma ajutati cu un model de adresa si anume unde atrebuie adresata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare sofia1975 sofia1975 la firma unde lucrez plata salariului se vireaza in card bancar.INtrebarea mea este:nu e nici o prevedere legala prin care obliga angajatorul sa arate ... (vezi toată discuția)
Dovada efectuarii salariilor WonderBoy WonderBoy Buna ziua. Am citit in Codul Muncii urmatoarea: [i] \" Art. 163. - (1) Plata salariului se dovedeste prin semnarea statelor de plata, precum si prin orice ... (vezi toată discuția)
Semnare stat de plata salarii Beauty Beauty Buna ziua As dori sa-mi spuneti daca se poate referitor la semnarea statelor de plata daca este legal si normal ca timp de 1 an de zile sa nu semnezi nici ... (vezi toată discuția)