avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Obtinere certificat traducator lb. engleza pe domentul ...
Discuție deschisă în Traduceri

Obtinere certificat traducator lb. engleza pe domentul juridic

Buna ziua tuturor!

Intentionez sa sustin examenul de traducator autorizat lb engleza - dom. juridic la CPPC. Am intrat pe site-ul institutiei si am vazut ca pt. domeniul juridic examenul va consta in traducere si retroversiune. Nu stiu, in schimb, care este dificultatea examenului. Am urmarit forumul si am vazut ca, la un mom. dat, Ellise a trimis celor interesati cateva exemple de testari care s-au dat in trecut.
Asa ca pe aceasta cale, o rog pe Ellise sau pe oricare dintre voi, daca puteti sa imi trimiteti si mie cateva astfel de modele - eventual si in lb. franceza - la adresa livio5@yahoo.com, mi-ar fi de mare ajutor pentru ca habar nu am la ce sa ma astept.

Va multumesc tare mult si spor in toate va doresc!

Livia
Cel mai recent răspuns: florinj72 , utilizator 09:29, 27 August 2022
Buna Ana Maria,

am sa iti trimit diseara cateva materiale cu scop orientativ.

O zi buna!
monadogaru@yahoo.com este adresa mea si o rog pe d-na ellise (daca are timp) sa-mi trimita si mie materialele necesare pt juridic engleza.

cu multumiri,

mona
Multumesc mult pentru ajutorul acordat!! Va doresc o seara buna.

Toate bune!
Anamaria
Buna ziua,
Am si eu aceeasi rugaminte cu transmiterea de materiale cu scop orientativ pentru examenul de traducator pe limba engleza domeniul juridic. Emailul meu este florinj72@gmail.com
Va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate Anikadnb Anikadnb Buna ziua, m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o ... (vezi toată discuția)
Indrumare pt sustinerea examenului la cppc ank5 ank5 Buna, Luna viitoare voi da examen.....pe domeniu juridic....lb germana Ma poate ajuta cineva prin a-mi spune ce fel de documente sunt mai des date la ... (vezi toată discuția)
Examen traducator autorizat la ministerul culturii costinc costinc Buna ziua, M-ar interesa opinia celor care au dat deja acest examen pentru limbile franceza si engleza cu privire la subiecte, gradul de dificultate al ... (vezi toată discuția)