avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Opriri permanente din salariu Motiv de demisie fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Opriri permanente din salariu Motiv de demisie fara preaviz ?

Lucrez la o firma unde penalizarile au devenit un lucru normal la fiecare salariu ele nu sunt nici`o data mai mici de 50 lei .
Ultima pe care am primit`o fiind in valoare de 1000 lei motivand o greseala de servici ,salariul fiind de 800 lei banii in mana ,
as dorii sa stiu si eu daca firma imi poate imputa ata aceeasta suma cat si o penalizare normala de 50 lei la salariu si cu ce drept mai ales !

Am uitat sa mentionez ca firma :
1.NU da fluturasii de serviciu salariu este scris pe o hartiuta pe care trebuie sa o semnam ,
2.Suntem obligati sa facem si serviciul de noapte de 13ore{20-09} dupa serviciul de 8 pe zii {09-06} daca refuzam sa efectuam orele de noapte suntem penalizati cu 50 lei
3.Suntem obligati sa venim la servici si sambata si duminica 1 saptamana cu 1 saptamana libera
4.Nu am primit nici o copie dupa contractul de munca

Va multumesc anticipat pentru raspuns !!!
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2008
GeorDanny, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 8 Octombrie 2009
Daca lucrez in invatamant si mi s-a gresit salariul, unde fac reclamatie? Contabilul ma amana de cateva luni, dar nu cred ca are de gand sa repare ceva.
supika a scris:

Daca lucrez in invatamant si mi s-a gresit salariul, unde fac reclamatie? Contabilul ma amana de cateva luni, dar nu cred ca are de gand sa repare ceva.


Fie faceti o sesizare catre Consiliul de administratie al unitatii de invatamant din care lucrati, fie catre Inspectoratul Scolar Judetean sau catre Ministerul Educatiei - Directia de Control si Juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari calitate ioasaf ioasaf Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca urmatoarea situatie este legala. Lucrez la o firma de tesut covoare. Uneori covoarele ies cu defecte (ex : margine ... (vezi toată discuția)
Este legala o penalizare de 33% pe venit? Anastasia12 Anastasia12 Pentru refuzul de a sta 20 de zile lucratoare in preaviz de la data instiintarii incetarii CIM, angajatii din firma unde lucrez sunt penalizati cu 33% pe ... (vezi toată discuția)
Informatii salariu gtxandrei gtxandrei Buna ziua, Am si eu o nelamurire: Lucrez la o societate cu salariu pe contract de 1800 lei net. De cateva luni patronul a inceput sa ne taie din salariu ... (vezi toată discuția)