avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA

Am preluat un pfa care de la inregistrare (2ani)nu a depus nimic, nu a platit nimic. Tot ce a facut in acesti 2 ani a taiat facturi si a incasat prin banca. Imi puteti spune va rog ce trebuie sa fac? Daca trebuie sa depun declaratii din urma?amenzi etc ?
multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 21:06, 16 Noiembrie 2010
declaratiile vechi care nu s-au depus as vrea sa le depun pe zero?se poate?
Declaratiile fiscale trebuie sa reflecte realitatea.
Declaratiile estimative (220) puse pe 100 RON, declaratiile 200 cu venitul efectiv realizat. Nu stiu daca ajuta la calcularea penalitatilor (penalitatile s-ar aplica la trimestru la o suma mica, aduci suma mai mare de plata din impozit mai aproape de ziua de astazi, scade numarul de zile-amenda ce se aplica la suma mare ramasa de platit ca impozit) .
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
Popu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- poprire pe salariu ralwca ralwca Buna ziua, Am si eu o problema.Am un PFA , dar si lucrez. Declaratia 200 am depus-o din 2007 pe zero, deoarece nu am mai avut nici un venit din aceasta ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)
Pfa nefolosit de la deschidere (2009) + tva pentru servicii prestate in afara george_a george_a Salut, Provocarea mea e ca mi-am deschis un PFA prin vara lui 2009. Dupa aceea, a trebuit sa plec in afara cu serviciul si nu m-am mai ocupat de el, nici nu ... (vezi toată discuția)