buna la voi si ma bucur ca existati..! acum cam 5 ani am avut abonament la [editat] si mi-a venit sa platesc cam 660 ron,dar eu nu am vb de respectiva suma si nu am platit...ei acum dupa atita timp contractul sa intrerupt si ma cautat o firma de recuperare si din vara 20-8-2010 ma cauta alta firma top factori sau mai stiu eu cum.... eu le-am zis ca nu le dau nimic si gata si le-am zis de prescriptie dar tot ma cauta pe tel si imi trimit acasa pe vechea adresa scrisori de amenintare si tot tacimul....eu nu mai stau acolo si nu am nimic pe numele meu....ce pot sa imi faca totusi va intreb....cu respect...
Va multumesc frumos dar....:( va rog sa imi cititi mesajul postat si sa ma lamuriti mia bine cu tot ce se intampla
imi cer scuze dar kiar ma framanta aceasta poveste :(si nu am mai trecut prin asa ceva...
=D>am inteles ideea dar mai am o nelamurire cu privire la firmele respective.....???#-o de recuperari...? ei de fapt incearca sa isi recupereze banii lor si nu banii firmei de telefonie,...nu? in momentul in care au preluat datoria de la firma de telefonie atunci sa intrerupt prescriptia...nu? deci ce fac ei e legal pe jumatate sau cum? oricum eu mai am si cu o banca 3 salarii scoase atunci cind lucram...asta fiind acum 1 an jumate....neavind servici nu am avut de unde sa platesc dar nu din rea vointa.....acum ma cauta cu executorii si cum nu am nimic pe numele meu ce pot ei executa ...ce spune legea...? val e acum de 1700 ron...
ori firma de telefonie cedeaza creanta firmei de recuperari contra unei sume mai mici , sau prin firma de recuparari incearca recuperarea creantei contra unui comision. indiferent cum se inteleg intre ei, nu va afecteaza in sensul ca nu intrerupe termenul de prescriptie.
in privinta sumei ce o aveti de platit la banca, in cazul unei executari silite, daca nu aveti venituri si nici bunuri pe numele dvs, va vor pune poprire pe salariu cand il veti avea.
aici e faza tare ca momentan bancile care dau 3 salarii....descoperiri de cont...etc nu au o lege exacta pt ceea ce vor face daca omul nu mai are servici...=D>=D>si atunci iti dai seama ca de fapt ei pot pune dobinzi la greu...si penalizari...#-o#-o#-ode fapt camatarie curata dar cu aprobarea bancii nationale....
pt tine clauditza cred ca ei au inceput deja procedura e executare silita....recuperarea datoriei...dar daca nu au ce executa atunci nu patesti nimic....vor sa te sperie cu fel de fel de articole de lege si executari de forma...e o smecherie de a plati cu frica ca te executa...