alinadin a scris:
Eu m-am inscris azi avand nr de inreg 9332/607:), dar, intreband-o pe doamna care facea inscrierile, daca 607 reprezinta nr. pers care s-au inscris pana acum, am aflat ca nu stie:)) pentru ca si colega ei face inscrieri..........deci sunt doua variante.......ori inmultim 607 cu 2:) ori putem sa presupunem si mai bine ca asta e numarul real de inscrisi pana in momentul de fata deoarece nu ar avea cum sa se suprapuna numerele de inregistrare a doi candidati, avand in vedere ca doua pers fac inscrieri:)......sau......nu stiu.....voi ce credeti?
Precizez faptul ca am fost harnica si m-am inscris de dimineata, printre primii:D deci cine stie cati s-or mai fi inscris si azi, iar ieri am aflat ca s-au facut inscrieri (din cauza numarului mare de persoane care asteptau) pana la ora 17:O cu toate ca programul de inscriere este pana la 14:)
auramustiat imi pare sincer rau ca nu au ajuns, daca vrei le mai trimit o data sa vezi ca nu vorbesc prostii....
Cat despre inscrieri mai sunt doua zile, sa speram ca ........ dar chiar daca fac inscrieri doua persoane , numerele se dau automat din calculator, 637 sau 607 este numarul curent (cati s-au inscris pana acum).