avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
yx32_angel a scris:

mai...nu se plateste sus la etajul 5 taxa aia?..si nu este de 833 lei? despre ce taxa mai vorbiti voi??? sau nu am citit eu bine pe site?

Taxa de 833 este pt cei care se inscriu la Bucuresti, si da, se achita la etajul 4 sau 5 pt. Barou sau banca. In tara nu stiu cat e taxa.

Pt Dana2 space: fii mai explicita la ce anume ai goluri la recurs si executare, eu ma inspir si dupa Ion Les. Poate te mai pot ajuta cu ceva informatii.
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2008
Cecilia Popa, Avocat
yx32_angel a scris:

mai...nu se plateste sus la etajul 5 taxa aia?..si nu este de 833 lei? despre ce taxa mai vorbiti voi??? sau nu am citit eu bine pe site?

taxa de inscriere pt baroul bucuresti este de 833 lei si se plateste la etajul 4 (ghideaza-te dupa coada:P) iar depunerea dosarului se face la etajul 5, camera 11....vezi ca trebuie sa faci copii xero inclusiv de pe chitante (pe care le poti face la etajul 5, langa camera 11-nu mai stiu ce scrie pe usa aia :sorry:-)
Multumesc mult Cici, am rezolvat tot, mai putin porcaria aia cu "mijloacele de aparare" . E facuta intr-o varianta dar mi-e tare scarba sa o iau de la capat sa o revizuiesc, de asta va rugasem pe voi, poate aveti ceva de care sunteti multumite, ceva bine conceput. Oricum ce era prin sintezele care au circulat sunt prea "dezbracate":))
Ma bucur ca te-ai inscris si n-ai avut probleme. Deci 700, ha? E bineeeeeeeeeeeee! Poate ne mai spune cineva si maine......
stie cineva din ce an sunt sintezele??? eu am renuntat sa ma mai uit pe ele, dar din carte mi-e greu sa invat si vreau sa stiu ce parere aveti si voi despre ele?? merita sa inveti din ele sau mai rau te complici?????????////
Salutare!
Poate cineva sa-mi trimita si mie sintezele INM.
email: molnarakos@yahoo.com

O intrebare in legatura cu un subiect din Organizare. Care sunt diferentele intre "secretul profesional" si "confidentialitate"
Mersi

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)