Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
9332/757...si sunt inscris!! ;) e recomandat sa aveti cam 2 dosare cu sina, sa fie asezate in ordinea afisata pe site (sau pe usa secretariatului) pt a merge mai repede...si multa, multa, ,,, rabdare! :stunned: intrebare: stie cineva daca se mai gasesc anul acesta pe la vreun xerox ceva copii dupa sintezele actualizate 2008?? intelesesem ca anul trecut era ceva pe la universitate, insa... :help:
Atentie la adev mediala. A mea are parafa "medic cutarica" ceea ce nu e bine - sa fie generalist sau de familei si parafa sa contina cuvantul cheie "GENERALIST".
Numarul de inregistrare - 9700. Nu stiu ce inseamna....
da, si eu m-am inscris astazi in jurul orei 12.00 si am nr 759 (a fost o coada infernala) si imi vine cam greu sa cred ca s-au inscris doar 750 de oameni pana acum...ma asteptam la mult mai multi...
anyway...bafta la inv in continuare tuturor si sa fie intr-un ceas bun inscrierea! :D:))
Va rog sa-mi trimiteti si mie sintezele pentru examenul de admitere. Sunt disperat nu stiu de unde sa incep acele tratate pe care mi le-am cumparat. Este foarte mult. E-mail: petronin.petronin@gmail.com. Multumesc din suflet.