yx32_angel a scris:
In primul rand vreau sa va multumesc celor care raspundeti cu promtitudine celor mai "nestiutori"..bine aici ma refer la mine...:) si apoi vreau sa va intreb..cand ati depus dosarul..ati depus si factura de la casierie sau numai cgitanta? ptr ca in cerere scrie chitanta..si sa stiu dc o prind..iar cu acele copii ati format un dosar nou sau ati prins originalul si copia in acelasi dosar? Cat despre contractul cu "maestrul"..acela trebuie depus dupa ce vom fi admisi, nu?(sa speram ca toti)...nu de alta dar merg maine sa depun dosarul si...fiind ultima...nu imi permit "mici surprize"
1. eu am depus si chitanta si factura(atat in original cat si in copie), adica tot ce mi s-a dat de la casierie:)
2. am avut doua dosare separate, unul cu actele legalizate si unul cu actele xerox facute dupa cele legalizate(inclusiv copie dupa facturi), asezate in ordinea afisata pe site
3. contractul se va depune dupa ce se elibereaza decizia de promovare a examenului de admitere, in momentul in care vrei sa te inscrii pe tabloul avocatilor, iar decizia de admitere in profesie este valabila 2 ani