avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
LolaB a scris:

Atentie la adev mediala. A mea are parafa "medic cutarica" ceea ce nu e bine - sa fie generalist sau de familei si parafa sa contina cuvantul cheie "GENERALIST".

Numarul de inregistrare - 9700. Nu stiu ce inseamna....

Ia mai uita-te inca o data pe bilet :hm: Ca tu pari sa fi fost altundevaB-) Primul nr tb sa fie 9332 si al doilea este cel care ne intereseaza

Succes celor noi inscrisi!!! :thumbup:
In primul rand vreau sa va multumesc celor care raspundeti cu promtitudine celor mai "nestiutori"..bine aici ma refer la mine...:) si apoi vreau sa va intreb..cand ati depus dosarul..ati depus si factura de la casierie sau numai cgitanta? ptr ca in cerere scrie chitanta..si sa stiu dc o prind..iar cu acele copii ati format un dosar nou sau ati prins originalul si copia in acelasi dosar? Cat despre contractul cu "maestrul"..acela trebuie depus dupa ce vom fi admisi, nu?(sa speram ca toti)...nu de alta dar merg maine sa depun dosarul si...fiind ultima...nu imi permit "mici surprize"
yx32_angel a scris:

In primul rand vreau sa va multumesc celor care raspundeti cu promtitudine celor mai "nestiutori"..bine aici ma refer la mine...:) si apoi vreau sa va intreb..cand ati depus dosarul..ati depus si factura de la casierie sau numai cgitanta? ptr ca in cerere scrie chitanta..si sa stiu dc o prind..iar cu acele copii ati format un dosar nou sau ati prins originalul si copia in acelasi dosar? Cat despre contractul cu "maestrul"..acela trebuie depus dupa ce vom fi admisi, nu?(sa speram ca toti)...nu de alta dar merg maine sa depun dosarul si...fiind ultima...nu imi permit "mici surprize"

1. eu am depus si chitanta si factura(atat in original cat si in copie), adica tot ce mi s-a dat de la casierie:)
2. am avut doua dosare separate, unul cu actele legalizate si unul cu actele xerox facute dupa cele legalizate(inclusiv copie dupa facturi), asezate in ordinea afisata pe site
3. contractul se va depune dupa ce se elibereaza decizia de promovare a examenului de admitere, in momentul in care vrei sa te inscrii pe tabloul avocatilor, iar decizia de admitere in profesie este valabila 2 ani
multumesc frumos:)
LolaB a scris:

Atentie la adev mediala. A mea are parafa "medic cutarica" ceea ce nu e bine - sa fie generalist sau de familei si parafa sa contina cuvantul cheie "GENERALIST".

Numarul de inregistrare - 9700. Nu stiu ce inseamna....

si eu am avut problema asta. pe adeverinta mea era medic Chirurg :P
dar am mers pe principiul ala...chirurgul e mai smecher decat generalistul si stie automat si medicina generala
s-au uitat urat la ea dar mi-a luat dosarul. ma gandesc ca dc chiar era problema nu mi-l lua sau macar imi spunea sa aduc alta, nu?

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)