avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
laviniabal a scris:

stie cineva din ce an sunt sintezele??? eu am renuntat sa ma mai uit pe ele, dar din carte mi-e greu sa invat si vreau sa stiu ce parere aveti si voi despre ele?? merita sa inveti din ele sau mai rau te complici?????????////

Pt lavinia: eu am invatzat dupa alea INM dar cu codurile actualizate in fatza nu sunt rele nici alea pt Barou dar la stilul meu de invatzat mi-au fost mai folositoare alea... Bafta !!!! REPET cu codurile actualizate in fata.
molnarakos a scris:

Salutare!
Poate cineva sa-mi trimita si mie sintezele INM.
email: molnarakos@yahoo.com

O intrebare in legatura cu un subiect din Organizare. Care sunt diferentele intre "secretul profesional" si "confidentialitate"
Mersi

Ti-am trimis sintezele. bafta
Mersi Cecivlad, le-am primit...
Secretul profesional art. 10 legea 51/1995 - avocatul este dator sa pastreze secretul profesional privitor la orice aspect al cauzei care i-a fost incredintata, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege. Se dezvolta in articolul 33 din aceeasi lege... si mai detaliat in art. 8-10 din statut
Cofidentialitatea - orice comunicare sau corespondenta profesionala intre avocati, intre avocat si client, intre avocat si organele profesiei, indiferent de forma in care a fost facuta este CONFIDENTIALA. (vezi codul deontologic cu privire la corespondenta cu av straini).
ca o concluzie generala, se poate retine ca secretul profesional si confidentialitatea garanteaza increderea in avocat si constituie obligatii fundamentale ale avocatului.

www.avocatnet.ro/content/for...

multumim colegilor de anul trecut si celor care dau consultanta=D>
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2008
Cecilia Popa, Avocat
DianaPur a scris:

am sunat acum la barou si mi-au sp ca taxa se plateste dupa 12 nov-20 nov....si....exam scrise la universit Transilvania corp c!vezi ce-ti spun si tie si anunta-ma!! mai e ceva....unde anume e corpul c???????

Corpul C...din cate stiu eu ar trebui sa fie pe colina...
O sa merg maine pana la barou sa vad ce alte noutati mai sunt...revin cu amanunte

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)